Εβδομάδα ενημέρωσης για τον καρκίνο του προστάτη διοργανώνει η Α' Ουρολογική Κλινική του ΑΠΘ στο Γενικό Νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης.

Με σύνθημα «Προλαμβάνω και αντιμετωπίΖΩ τον καρκίνο του προστάτη», η 3η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας-Θράκης, το Γενικό Νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς» και η Α’ Ουρολογική Κλινική του ΑΠΘ μετέχουν στην εβδομάδα ενημέρωσης για τον καρκίνο του προστάτη, της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας.

Το επιστημονικό προσωπικό της κλινικής θα παρέχει ενημέρωση σε όλους τους ενδιαφερόμενους και, εφόσον κριθούν απαραίτητες, όλες οι κλινικές και διαγνωστικές εξετάσεις.

Κλειστε το ραντεβού σας στο τηλέφωνο 2310-963102.

Στόχος είναι να γνωρίσουν οι άντρες την πάθηση και την αξία της πρόληψής της αφού καρκίνος του προστάτη είναι μια πάθηση που αντιμετωπίζεται, αρκεί να διαγνωσθεί έγκαιρα.

Η ενέργεια πραγματοποιείται την εβδομάδα 21-25 Σεπτεμβρίου 2015 στα καινούργια ειδικά Ιατρεία της Α' Ουρολογικής Κλινικής ΑΠΘ, στο Νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς» (Εθνικής Αμύνης 41, Θεσσαλονίκη).
Η δράση συμπίπτει με την επέτειο ενός χρόνου λειτουργίας του ειδικού ιατρείου παθήσεων του προστάτη.

“Η γνώση και η ευαισθητοποίηση είναι το κύριο βήμα για την νίκη του καρκίνου του προστάτη” σημειώνει ο καθηγητής Ουρολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και διευθυντής της Α’ Ουρολογικής Κλινικής, Δημήτρης Χατζηχρήστου και συμπληρώνει: «Η διάγνωση είναι απλή και είναι εφικτό να είναι έγκαιρη, ώστε η αρρώστια να αντιμετωπιστεί με επιτυχία. Για τον λόγο αυτό, κάθε άντρας πάνω από 50 ετών, πρέπει να κάνει προληπτικούς ελέγχους».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από