Με φωτογραφίες και βιντεοσκοπημένο υλικό με προσωπικές στιγμές το οποίο είχε καταγράψει εν αγνοία της 40χρονος απειλούσε γνωστή του. Ο 40χρονος απειλούσε ότι είχε στην κατοχή του και υλικό με προσωπικές στιγμές της ανήλικης κόρης της.

Σε βάρος του από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίστηκε δικογραφία, για απειλή, εξύβριση, δυσφήμηση, συκοφαντική δυσφήμηση και παραβάσεις που αφορούν στα προσωπικά δεδομένα, μέσω κινητής τηλεφωνίας και διαδικτύου

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από καταγγελία της γυναίκας για το υλικό με το οποίο την απειλούσε ο 40χρονος, Μέρος του υλικού το είχε αποστείλει με συκοφαντικά και απειλητικά μηνύματα μέσω κινητού τηλεφώνου και του διαδικτύου στην ίδια, καθώς και σε οικεία της πρόσωπα.

Μετά από έρευνα που έκαναν αστυνομικοί στο σπίτι του σε περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εσωτερικός σκληρός δίσκος, φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και κινητό τηλέφωνο, ενώ ταυτοποιήθηκε μέρος του υλικού που κατείχε.

Τα κατασχεθέντα θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για τις δέουσες εργαστηριακές εξετάσεις.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λευκάδος.