Πολύ κοντά στην απόκτηση του κολομβιανό εξτρέμ, Φελίπε Πάρντο, βρίσκεται ο Ολυμπιακός, καθώς πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν πως ο μάνατζερ του Μάρκο Σίλβα, Κάρλος Γκονσάλβες, προχώρησε τη συμφωνία με τη Μπράγκα, στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής.

Οι Πορτογάλοι ζητούσαν κοντά στα 6 εκ. ευρώ, αλλά η συμφωνία έκλεισε περίπου στα 4,5 με τον 25άχρονο άσο να μετράει 75 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, 19 γκολ και 14 ασίστ στα δύο χρόνια παρουσίας του στη Μπράγκα.

Ο Πάρντο που είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του, είναι δεξιοπόδαρος, αλλά παίζει με την ίδια άνεση και από αριστερά.

Μια ανάσα και από τον Γούτα

Από εκεί και πέρα, τη φανέλα του Ολυμπιακού αναμένεται να φοράει πολύ σύντομα ο Δημήτρης Γούτας. Ο 21χρονος στόπερ της Ξάνθης βρισκόταν εδώ και καιρό στο «στόχαστρο» των «ερυθρόλευκων» και, σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Μποτία, ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 20 ημέρες, αποφασίστηκε να προχωρήσει άμεσα η απόκτησή του από την ακριτική ομάδα.

Ο Γούτας αναμένεται, μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας με τους Πειραιώτες, να ταξιδέψει άμεσα για την Αυστρία και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Ο διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες άσος αγωνίστηκε πέρυσι σε 33 αγώνες με την φανέλα της Ξάνθης, σημειώνοντας μάλιστα και 2 τέρματα, ενώ συνολικά μετράει 95 συμμετοχές και 8 γκολ.