Τη στήριξή του στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξέφρασε εκ νέου ο αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, σημειώνοντας ότι «αυτό που προέχει είναι να σταθούμε όλοι δίπλα στον Τσίπρα, να προχωρήσει η υλοποίηση των μέτρων που έχει συμφωνήσει η κυβέρνηση και ο ελληνικός λαός».

«Θέλω να πιστεύω ότι αυτή κυβέρνηση και αυτός ο Πρωθυπουργός που απέτυχαν να τον ρίξουν συμφέροντα ντόπια και ξένα και έδωσαν μάχη να μην γίνει πρωθυπουργός, δεν θα πέσει εκ των έσω. Θα βρούμε τον τρόπο να κρατήσουμε την κυβέρνηση ενωμένη και όρθια, να διορθώσουμε λάθη», τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1 και πρόσθεσε:

«Θα πρέπει να κάνουμε ότι χρειάζεται προκείμενου να μην καταστεί η κυβέρνηση, ο Τσίπρας, ο ΣΥΡΙΖΑ, όμηρος των δυνάμεων της κοινοβουλευτικής μειοψηφίας που έχουν την πρώτιστη ευθύνη για εδώ που φτάσαμε».

Ο κ. Παπαδημούλης είπε ότι δεν πρέπει να τα φορτώνουμε όλα στον Τσίπρα, επισημαίνοντας: «Bλέπω ορισμένους που έκαναν μπάχαλο τη χώρα και προσπαθούν να φορτώσουν σε μια κυβέρνηση 5 μηνών τα σκάνδαλα 40 ετών».