Στέφανο Ναπολεόνι. Φλερτάρει με πολλούς, ουδείς όμως έχει προχωρήσει σε ουσιαστική επαφή μαζί του. Στην πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του (13 γκολ σε 30 αγώνες της Σούπερ Λίγκας), ο ιταλός επιθετικός έχει μπει για πρώτη φορά στο στόχαστρο τριών μεγάλων ομάδων, ωστόσο φαίνεται ότι για καθεμία ξεχωριστά αποτελεί εναλλακτική μεταγραφική λύση. Είναι δεδομένο ότι η ΑΕΚ τον έχει στη λίστα της, αλλά ψάχνει κάτι καλύτερο στο εξωτερικό, ο ΠΑΟΚ περιμένει τον επόμενο τεχνικό διευθυντή του (οπότε η βαλίτσα πάει μακριά), ενώ ο προπονητής του ΠΑΟ Γιάννης Αναστασίου αναζητεί διαφορετικού τύπου επιθετικό και η ομάδα ως γνωστόν δεν διαθέτει την οικονομική πολυτέλεια για πολλές προσθήκες.

Ουντινέζε καλεί Κλάους

Ενδιαφέρον της ιταλικής Ουντινέζε για τον Στέφανο Αθανασιάδη φέρνει στο φως η ιστοσελίδα calcionews24.com, λίγες μόλις ημέρες μετά το δημοσίευμα που σχετιζόταν επίσης με τον διεθνή επιθετικό και το οποίο τον παρουσίαζε ως στόχο της Σασουόλο. «Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μας, ο έλληνας φορ έχει αρκετούς θαυμαστές στην ομάδα του Ούντινε» ανέφερε το σχετικό δημοσίευμα με την υποσημείωση ότι «αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις, όμως το μέλλον του επιθετικού που στην Ελλάδα προσφωνείται Κλάους θα μπορούσε να είναι στην Ιταλία».

Βότσαλα στη Λίμνη από ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ πάντως δεν φαίνεται να ασχολούνται ιδιαίτερα με αυτή την ιστορία, ούτε να έχουν κατά νου την πώληση του Αθανασιάδη. Εκ του αντιθέτου, ασχολούνται πολύ ενεργά με την ενίσχυση της ομάδας, επιβεβαιώνοντας ότι έχουν προχωρήσει σε συμφωνία με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την απόκτηση των Νίκου Κοροβέση και Χάρη Χαρίση. Μάλιστα, όπως διέρρευσε χθες από την ΠΑΕ, ο Δικέφαλος του Βορρά έχει ήδη προχωρήσει στην απόκτηση επιπλέον δύο παικτών, τα ονόματα των οποίων δεν έγιναν γνωστά. Ούτε καν αν αγωνίζονται στην εγχώρια λίγκα ή κάνουν καριέρα σε ομάδες του εξωτερικού.