Θεωρίες συνωμοσίες εξυφαίνονται γύρω από τη νεογέννητη πριγκίπισσα Σάρλοτ, σε ρωσικά μέσα ενημέρωσης. Η εφημερίδα Κomsomolskaya Pravda, φιλοξενεί τις απόψεις διαφόρων γυναικών από τη Ρωσία, οι οποίες όπως φαίνεται, αφού μελέτησαν επισταμένως τις εικόνες και τις φωτογραφίες της Κέιτ Μιντλτον που κρατούσε τη νεογέννητη κόρη της, αποφάνθηκαν πως επρόκειτο για μία καλοστημένη απάτη.

«Η Κέιτ Μίντλτον ήταν πολύ όμορφη για να έχει μεταφερθεί με ωδίνες και να έχει γεννήσει λίγες ώρες πριν από τη δημόσια εμφάνισή της», λέει μία από τις γυναίκες αυτές, στη ρωσική εφημερίδα.

Άλλες είπαν ότι «είναι αδύνατο για τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ να δείχνει ελάχιστα μετά τον τοκετό τόσο όμορφη, λαμπερή και καθόλου ταλαιπωρημένη», ενώ αναρωτήθηκαν σχετικά με την πραγματική ημερομηνία γέννησης του μωρού, αφού το κοριτσάκι που κρατούσε στην αγκαλιά της η Κέιτ δεν φαινόταν για νεογέννητο πέντε ωρών.

Μία από τις γυναίκες που μίλησε στην εφημερίδα είπε: «Αν πραγματικά γέννησε η ίδια το μωρό και μάλιστα φυσιολογικά, τότε σίγουρα αυτό συνέβη μερικές μέρες πριν από εκείνη που λένε».

Μία άλλη πρόσθεσε: «Γέννησε τουλάχιστον τρεις μέρες πριν από αυτή που είπε. Απλά εκείνη τη μέρα διάλεξαν να το ανακοινώσουν. Κοιτάξτε το μωρό, δεν δείχνει καθόλου για νεογέννητο ωρών. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος ώστε να βοηθηθεί μία γυναίκα, που μόλις γέννησε ακόμα και με τη βοήθεια των καλύτερων γιατρών, για να σταθεί όρθια και να είναι τόσο ατσαλάκωτη πέντε ώρες μετά τον τοκετό και να φεύγει από την κλινική όρθια και χωρίς βοήθεια».

Οι ισχυρισμοί του άρθρου της Ρώσικης εφημερίδας γίνονται ακόμα πιο συνωμοτικοί, αφού σύμφωνα με μία από τις γυναίκες που μίλησαν η Κέιτ δεν πρέπει να γέννησε η ίδια την νέα πριγκίπισσα!

«Σίγουρα χρησιμοποίησαν παρένθετη μητέρα, που γέννησε το μωρό. Η Κέιτ πρέπει να κυκλοφορούσε φορώντας μία ψεύτικη κοιλιά, ώστε να δείχνει ότι ότι είναι έγκυος. Δεν γίνεται στην πραγματικότητα μία γυναίκα που γέννησε πριν από λίγες ώρες να εμφανίζεται με το ανοιχτόχρωμο φόρεμά της δημόσια. Αν γεννήσεις προσπάθησε να συνέλθεις μέσα σε τρεις τέσσερις ώρες. Ακόμα κι αν ο τοκετός ήταν εύκολος, οι γυναίκες θέλουν να κοιμηθούν και να ξεκουραστούν για αρκετές ώρες. Αυτά που έκανε η Κέιτ είναι παραμύθια για να κάνει την επίδειξή της η οικογένεια».

Την Τετάρτη πάντως, δόθηκε στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό γέννησης της νέας πριγκίπισσας. Χειρόγραφα αναφέρεται το όνομά της, πριγκίπισσα Σαρλότ Ελισάβετ Νταϊάνα του Κέιμπριτζ και υπογράφεται από τον πατέρα της πρίγκιπα Γουίλιαμ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από