Το καμουφλαρισμένο μοντέλο της φωτογραφίας είναι το νέο Opel Astra 11ης γενιάς! Και ο άνθρωπος που κάνει την αποκάλυψη είναι ο CEO του Opel Group Dr. Κάρλ Tόμας Νιούμαν. Η επίσημη πρεμιέρα του – χωρίς καμουφλάζ – θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (17 – 27 Σεπτεμβρίου, 2015).

Ο CEO της Opel υπόσχεται ότι το νέο Astra θα έχει “τρομερή σχεδίαση”, κορυφαία απόδοση και πληθώρα καινοτομιών. Ανέφερε ότι πρόκειται για ένα επαναστατικό αυτοκίνητο, πολύ πιο αποδοτικό από κάθε άποψη – όπως φαίνεται και στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία.

Το νέο Opel Astra δεν ακολούθησε την τακτική της αύξησης των διαστάσεων – όπως συμβαίνει από γενιά σε γενιά. Είναι μικρότερο σε διαστάσεις – σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο – όπως η ευρυχωρία της καμπίνας επιβατών του νέου Astra θα αυξηθεί σημαντικά. Επιπλέον, οι ομάδες μηχανικών εξέλιξης κατάφεραν να μειώσουν θεαματικά το βάρος.

«Κάθε νέα γενιά ανεβάζει ψηλότερα τον πήχη στην ασφάλεια, την άνεση και την απόδοση. Το νέο Astra θα θέσει και πάλι πρότυπα στην κατηγορία του. Μεταξύ άλλων, θα είναι το πρώτο νέο μοντέλο Opel το οποίο θα λανσαριστεί με τη μοναδική υπηρεσία OnStar της μάρκας που θα είναι σε πλήρη ετοιμότητα για άμεση βοήθεια και υποστήριξη 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο.» επεσήμανε ο κ. Νιούμαν.