Σε κατηφόρα χωρίς φρένα τρέχει η Μίλαν, ενώ η Γιουβέντους απέχει μόλις μία νίκη από την κατάκτηση του 31ου Σκουντέτο στην Ιστορία της και τέταρτο συνεχόμενο.

Το πανό που είχαν κρεμάσει η τιφόζι των Ροσονέρι στις εξέδρες του Μεάτσα έγραφε: «Basta» («Αρκετά»). Το μήνυμα ωστόσο δεν έφτασε στον αγωνιστικό χώρο. Οι ποδοσφαιριστές του Πίπο Ιντζάγκι ήταν ξανά αρνητικοί και υπέστησαν τη 10η φετινή ήττα τους, αυτή τη φορά από την Τζένοα (3-1) η οποία έφυγε νικήτρια από το Μιλάνο για πρώτη φορά ύστερα από 57 χρόνια. «Δεν αξίζετε να φοράτε αυτές τις φανέλες» και «Θέλουμε την Πριμαβέρα» (την ομάδα νέων) ήταν μερικά από τα συνθήματα.

Παράλληλα, στη βίλα του στο Αρκόρε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι διαπραγματευόταν την πώληση του ιταλικού συλλόγου στον ταϊλανδό επιχειρηματία Μπι Ταετσαουμπόλ, ο οποίος συμμετέχει σε κονσόρτσιουμ επενδυτών από την Κίνα και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο Μπι προσφέρει 500 εκατ. ευρώ για το 51% των μετοχών των Ροσονέρι και σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα η συμφωνία μπορεί να ολοκληρωθεί από ώρα σε ώρα.

Είναι επίσης σχεδόν βέβαιο πως ο Μπρόκι θα αντικαταστήσει τον Ιντζάγκι στον πάγκο της Μίλαν για τους πέντε τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος.

Η νίκη της Λάτσιο 4-0 επί της Πάρμα δεν επέτρεψε στη Γιούβε (επικράτησε 3-2 της Φιορεντίνα) να πανηγυρίσει από χθες την κατάκτηση του τίτλου.

Στα άλλα παιχνίδια: Τσεζένα – Αταλάντα 2-2, Κιέβο – Κάλιαρι 1-0, Παλέρμο – Τορίνο 2-2, Σαμπντόρια – Βερόνα 1-1, Σασουόλο – Ρόμα 0-3.

Η βαθμολογία: Γιουβέντους 76, Λάτσιο 62.