Την εκτίμηση ότι «η χώρα δικαιούται επιστροφή χρημάτων και ότι δεν μας δίνουν για να πάθει ασφυξία η χώρα» εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης.

Ο ίδιος τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν υποχωρεί σε θέματα που άπτονται της επιβίωσης του λαού, ενώ υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση απολαμβάνει της στήριξης της μεγάλης πλειοψηφίας του κόσμου, με πολιτική προέλευση από όλα τα κόμματα ανεξαρτήτως ψήφου στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Ειδικότερα, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του Alpha, ο υπουργός Εσωτερικών εξέφρασε την εκτίμηση ότι η ΕΕ εδώ και μήνες κινείται εκτός των δικών της κανόνων σε ό,τι αφορά την συμπεριφορά της απέναντι στην Ελλάδα.
Σημείωσε ότι το «πακέτο Ντράγκι» το οποίο «καλώς υπάρχει, προκειμένου να πάρει μπρος και η ευρωπαϊκή οικονομία», μοιράζεται σε χώρες που δανείζονται με μηδενικό σχεδόν επιτόκιο και εξαιρείται η Ελλάδα.
Υπενθύμισε ότι η χώρα δικαιούται επιστροφή χρημάτων και ανέφερε χαρακτηριστικά «μας χρωστούν και δεν μας δίνουν για να πάθει ασφυξία η χώρα».

Ο κ. Βούτσης είπε ότι η κυβέρνηση απολαμβάνει της στήριξης της μεγάλης πλειοψηφίας του κόσμου με πολιτική προέλευση από όλα τα κόμματα ανεξαρτήτως ψήφου στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, «και κρατήστε το αυτό», όπως ανέφερε.
«Δεν υποχωρούμε στις γραμμές που έχουν σχέση με την επιβίωση του λαού, θα υποχωρήσουν» πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εσωτερικών.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από