Νέα κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στη Νέα Δημοκρατία με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις σε ότι αφορά την διαπραγμάτευση. 
 
Για θράσος κατηγορεί την κυβέρνηση η ΝΔ κάνοντας λόγο για πολύ κακό κλίμα που επικρατεί στην Ευρώπη για τη χώρα μας.

Σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του κόμματος Κώστας Καραγκούνης τονίζει πως η αλήθεια που θα πρέπει να ανησυχεί την κυβέρνηση « είναι ότι οι δηλώσεις κορυφαίων αξιωματούχων από όλο το πολιτικό φάσμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δείχνουν το πολύ κακό, για την Ελλάδα, κλίμα που επικρατεί στην Ευρώπη» .

Ο κ. Καραγκούνης φέρνει ως παραδείγματα τις δηλώσεις των κκ Σούλτς, Βέμπερ, Μοσκοβισί και Ντάισελμπλουμ ενώ αναφέρεται και στα «όσα άκουσε», όπως λέει χαρακτηριστικά ο κ. Βαρουφάκης σήμερα από τους συναδέλφους του υπουργούς Οικονομικών στη Ρίγα.
  
«Όλα τα άλλα είναι για εσωτερική κατανάλωση» τονίζει ο κ. Καραγκούνης ο οποίος ρωτά αν ο ΣΥΡΙΖΑ «θα αποδοκιμάσει όλους εκείνους στο εσωτερικό του, που επιχειρηματολογούν υπέρ της δραχμής, όταν η κυβέρνηση υποτίθεται ότι διαπραγματεύεται για την παραμονή μας στο ευρώ».

Η απάντηση ΣΥΡΙΖΑ

«Για μια ακόμα φορά η ΝΔ επιλέγει να συνταχθεί με τους ακραίους κύκλους των δανειστών. Έκαστος εφ' ώ ετάχθη» σημειώνει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε απάντησή του προς τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Κώστα Καραγκούνη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από