Αποχωρεί οριστικά από την Μπαρτσελόνα στα τέλος της σεζόν ο Ντάνι Άλβες, όπως ανακοίνωσε τη Μ. Πέμπτη ο ατζέντης του Βραζιλιάνου.

Η καταλανική ομάδα έκανε στον Άλβες την τελευταία πρόταση με τον παίκτη να αρνείται και μάλιστα να δηλώνει, μέσω του ατζέντη του, λυπημένος από την εξέλιξη αυτή.

Όσον αφορά την πρόταση, οι «μπλαουγκράνα» πρότειναν συμβόλαιο με τα ίδια χρήματα άλλα για 1+1+1 χρόνια με το συμβόλαιο να ανανεώνεται αυτόματα αν ο βραζιλιάνος μπακ έπαιζε το 60% των αγώνων μέσα στη σεζόν. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον παίκτη που ήθελε 3ετές ή έστω 2+1 χρόνια. Ετσι αρνήθηκε και η καριέρα του στη Μπαρτσελόνα πλησιάζει στο τέλος της.

«Είπαμε όχι σε αυτή την πρόταση. Θέλαμε τριετές, αλλά αρνήθηκαν. Κάναμε και αντιπρόταση για 2+1 με την προϋπόθεση πως ο Ντάνι θα ‘χε δικαίωμα να το ανανεώσει αν έπαιζε στο 70% των αγώνων, αλλά μας είπαν όχι. Είναι απαράδεκτη η πρόταση για 1+1+1. Αυτό είναι ουσιαστικά συμβόλαιο ενός χρόνου και τον επόμενο μπορείς να βρεθείς στο δρόμο. Κάπως έτσι λοιπόν δεν φτάσαμε σε καμία συμφωνία και στις 30 Ιουνίου που λήγει το συμβόλαιο, ο Άλβες θα αποχωρήσει. Είναι λυπημένος γι’ αυτήν την εξέλιξη…», ήταν τα λόγια του ατζέντη του.