Σε σοβαρό τροχαίο δυστύχημα ενεπλάκησαν οι  διεθνείς ποδοσφαιριστές Φετφατζίδης, Μόρας και Ταχτσίδης, λίγες ώρες μετά το 0-0 της Κυριακής με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη.

Οι τρεις διεθνείς βρίσκονταν σε ταξί στη Βουδαπέστη προκειμένου να αναχωρήσουν για Ιταλία, όπου και αγωνίζονται με τους συλλόγους τους. Το ταξί συγκρούστηκε με ΙΧ, ο οδηγός του οποίου είναι νεκρός.

Οι τρεις έλληνες διεθνείς διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της Βουδαπέστης, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι Φετφατζίδης έκανε ράμματα στο γόνατό του, ενώ ο Μόρας χρειάστηκε να κάνει ράμματα στο κεφάλι.

Οι διεθνείς θα παραμείνουν προληπτικά στο νοσοκομείο τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός ταξί που τους μετέφερε νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Στελέχη της ελληνικής πρεσβείας στη Βουδαπέστη έσπευσαν στον τόπο του δυστυχήματος και στο νοσοκομείο προκειμένου να παράσχουν τη βοήθειά τους στους τρεις διεθνείς.


Η ΕΠΟ ανέφερε σε ανακοίνωσή της:

«Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Φετφατζίδης, Μόρας και Ταχτσίδης ενεπλάκησαν σε τροχαίο στη Βουδαπέστη, καθ' οδόν προς το αεροδρόμιο της πόλης προκειμένου να επιβιβαστούν σε προγραμματισμένη πτήση και να επιστρέψουν στην Ιταλία.

» Ωστόσο, άπαντες είναι καλά στην υγεία τους και δεν ανταπροκρίνονται στην πραγματικότητα πληροφορίες περί σοβαρού τραυματισμού τους.

» Τα στελέχη της Εθνικής Ομάδας είναι σε διαρκή επαφή μαζί τους από νωρίς το πρωί.

» Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν εντός της ημέρας».