Tο πρωί της Δευτέρας αναχώρησε η αποστολή της Εθνικής με προορισμό τη Βιέννη, όπου θα γίνει ολιγοήμερη προετοιμασία εν όψει του κρίσιμου αγώνα με την Ουγγαρία την Κυριακή (21:45). Παρόντες ήταν μόνο οι παίκτες που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς οι λεγεωνάριοι θα ενσωματωθούν στην αποστολή επί αυστριακού εδάφους.

«Είναι πολύ κοντά το παιχνίδι. Είχαμε μερικές δυσκολίες με τραυματισμούς, αλλά πιστεύω πως τα παιδιά που είναι μαζί μας θα τα δώσουν όλα. Πιστεύω πως θα τις ξεπεράσουμε και θα είμαστε σε καλή κατάσταση. Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να αρχίσουμε από το μηδέν, γιατί κάθε προπονητής είναι διαφορετικός και τα παιδιά πρέπει να τα δώσουν όλα για να κάνουν αυτό που πρέπει για την Εθνική», δήλωσε ο Σέρχιο Μαρκαριάν πριν την αναχώρηση.

Και πρόσθεσε: «Θα δουλέψουμε στην τακτική και στην ψυχολογία. Θα κάνουμε 3-4 μίτινγκ σίγουρα, για να μιλήσουμε με τα παιδιά για το στόχο. Στο γήπεδο όμως θα κάνουμε μόνο τακτική».

Η αποστολή, με αλλαγή της τελευταίας στιγμής την παρουσία του Γιάννου αντί του τραυματία Μήτρογλου, αποτελείται από τους εξής παίκτες: Καρνέζης (Oυντινέζε), Καπίνο (Μάιντς), Βελλίδης (ΠΑΣ Γιάννινα), Τοροσίδης (Ρόμα), Μπακάκης (ΑΕΚ), Κ. Παπαδόπουλος (Λεβερκούζεν), Μανωλάς (Ρόμα), Μόρας (Ελλάς Βερόνα), Σιόβας (Ολυμπιακός), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Χολέμπας (Ρόμα), Σταφυλίδης (Φούλαμ), Ταχτσίδης (Ελλάς Βερόνα), Λαγός (Παναθηναϊκός), Κατσουράνης (Ατρόμητος), Σάμαρης (Μπενφίκα), Κονέ (Oυντινέζε), Φορτούνης (Ολυμπιακός), Χριστοδουλόπουλος (Ελλάς Βερόνα), Φετφατζίδης (Κιέβο Βερόνα), Γιαννιώτας (Αστέρας Τρίπολης), Καρέλης (Παναθηναϊκός), Γιάννου (Πανιώνιος), Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ).