Η MiTo Racer παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά προς τα τέλη του Απρίλη. Το νέο μοντέλο έχει ακόμη πιο σπορ χαρακτηριστικά, διαθέτει 17αρες ζάντες, χρωμιωμένη εξάτμιση κα.

Σύμφωνα με την ιταλική φίρμα θα προσφέρεται σε οκτώ χρώματα αμαξώματος. Οι λεπτομέρειες στην εξωτερική εμφάνιση θα την ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες εκδόσεις.

Στο εσωτερικό του νέου μοντέλου θα δεσπόζουν τα καφέ δερμάτινα καθίσματα με ρετρό αισθητική αλλά και οι δερμάτινες επενδύσεις σε τιμόνι, στον λεβιέ ταχυτήτων κα.

Πλούσιος είναι ο εξοπλισμός ασφαλείας στο νέο μοντέλο που απαρτίζεται από 7 αερόσακους, το σύστημα DNA που επεμβαίνει μεταξύ άλλων σε κινητήρα και τιμόνι, το μπλοκέ διαφορικό κ.α.

Ο οδηγός θα έχει στη διάθεση του μια οθόνη αφής 5 ιντσών, μέσω της οποίας θα χειρίζεται τα πάντα. Η MiTo Racer θα προσφέρεται με τον 2κύλινδρο κινητήρα 0.9 Turbo TwinAir των 105 ίππων, τον 1.4 MultiAir 140 ίππων αλλά και ντίζελ μοτέρ 1.3 λίτρων με 85 ίππους ή 1.6 λτ – επίσης ντίζελ – με 120 ίππους.