Μετανιωμένος για τη φωτογράφιση που έκανε μαζί με τη σύζυγό του για το περιοδικό Paris Match δηλώνει ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.

«Θα ήθελα να μην είχε γίνει αυτή η φωτογράφιση, το μετανιώνω... Η αισθητική αυτών των φωτογραφιών δεν μου αρέσει» είπε σε συνέντευξή του το πρωί της Κυριακής στον Alpha.

Σημείωσε, ωστόσο, ότι το κείμενο που τη συνόδευε ήταν καλό και «έκανε πολύ καλό για την Ελλάδα στη Γαλλία».

Ο Γιάνης Βαρουφάκης και η σύζυγός του Δανάη Στράτου φωτογραφήθηκαν για το εβδομαδιαίο γαλλικό περιοδικό στο σπίτι τους στην Αθήνα. Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε, στις 8 Μαρτίου με θέα την Ακρόπολη, καθώς και σε καθημερινές τους δραστηριότητες όπως την ώρα που γευματίζουν, την ώρα που ο υπουργός διαβάζει τα βιβλία του ή παίζει πιάνο.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξή του ο κ. Βαρουφάκης διέψευσε τα όσα γράφτηκαν για τον διάλογό του με τον Β. Σόιμπλε και ότι εκείνος του πρότεινε να διευκολύνει η Γερμανία την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.

«Έχω κάνει δύο μακρές συζητήσεις με τον κύριο Σόιμπλε, ποτέ δεν μου είπε αυτά που γράφτηκαν στον Τύπο» είπε ο κ. Βαρουφάκης, αφήνοντας ωστόσο να εννοηθεί ότι ο γερμανός ομόλογος του δεν κράτησε τον λόγο του. «Είχαμε συμφωνήσει κάποιες κουβέντες να μείνουν μεταξύ μας. Εγώ κράτησα τον λόγο μου» είπε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από