Διαφορετική ομάδα περιμένει να αντιμετωπίσει ο τεχνικός της Νντίπρο Μίρον Μίρκεβιτς την Πέμπτη στο Γ. Καραϊσκάκης σε σχέση με το πρώτο ματς στο Κίεβο. Ο ουκρανός τεχνικός υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του δεν θα παίξει με κλειστή άμυνα γιατί θα το πληρώσει.

«Ο Ολυμπιακός είναι τελείως διαφορετική ομάδα στο γήπεδό του. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την μπάλα στη μεσαία γραμμή, δεν θα παίξουμε σε καμία περίπτωση για να στηρίξουμε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, γιατί ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται επιθετικός στην έδρα του. Εμείς δεν θα παίξουμε με πολύ κλειστή άμυνα γιατί θα το πληρώσουμε».

Από την πλευρά του ο μεσοεπιθετικός της Ντνίπρο Βαλερί Φέντορτσουκ υποστήριξε:«Φυσικά δεν θα παίξουμε μόνο για την ομάδα μας, αλλά και για όλη την χώρα. Αυτές τις δύσκολες μέρες εμείς νιώθουμε τη στήριξη όλη της χώρας και θα κοιτάξουμε να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να στηρίξουμε την Ουκρανία».

-Δεν είσαι πολύ καιρό στην ομάδα, κατά πόσο έχεις προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του προπονητή σου;

«Προσπαθώ κάθε μέρα να δουλεύω πολύ σκληρά και να ακολουθώ τις οδηγίες του προπονητή και των βοηθών του».

– Κατά πόσον το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα σας γεμίζει με υπερβολική αυτοπεποίθηση για την πρόκριση;

«Εμείς πρέπει να ξεχάσουμε το πρώτο ματς και να συγκεντρωθούμε μόνο στον αγώνα ρεβάνς. Θα παίξουμε για το αποτέλεσμα».

-Το παιχνίδι του Ολυμπιακού αντιστοιχούσε σε αυτά που περιμένατε;

«Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα και μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

-Είστε έτοιμοι ψυχολογικά να παίξετε απέναντι σε μία καυτή έδρα; Ο Ολυμπιακός προέρχεται από δύο ήττες.

«Ο καθένας από τους παίκτες προετοιμάζει τον εαυτό του, ξέρουμε ότι θα υπάρχει μεγάλη στήριξη του κοινού προς τον Ολυμπιακό, αλλά εμείς είμαστε ποδοσφαιριστές και βγαίνουμε για να αγωνιστούμε και να διαχειριστούμε αυτή την πίεση».