«Η Δημοκρατία ούτε φιμώνεται ούτε τρομοκρατείται» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης, ο οποίος κατηγόρησε τον Πάνο Καμμένο ότι τρομοκρατεί τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

«Καλούμε τον κ. Τσίπρα να μας πει, αμέσως, αν συμφωνεί με τις απαράδεκτες δηλώσεις του υπουργού του» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ αναφερόμενος στις δηλώσεις του υπουργού Αμυνας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

Το Ποτάμι: Ο Καμμένος είναι ο υπουργός Αμυνας του ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση σχετικά με τις δηλώσεις Καμμένου εξέδωσε και Το Ποτάμι:

»Oι εμπρηστικές δηλώσεις του αρχηγού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων περί ανατινάξεων ΜΜΕ είναι μια ανοιχτή πρόκληση για τη Δημοκρατία. Δυστυχώς για τη χώρα ο κ. Καμμένος είναι πλέον ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτός που πρέπει να απολογηθεί για τις συνεχείς ακρότητες των ΑΝΕΛ και του αρχηγού τους είναι αυτός που τον επέλεξε σε αυτόν τον εθνικό ρόλο».

ΠΑΣΟΚ: Οι δηλώσεις Καμμένου είναι απαράδεκτες

Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τις δηλώσεις Καμμένου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Υπαινιγμοί και επιθέσεις κατά Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και Υπουργό Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο, αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό, είναι απαράδεκτες και βάλουν ευθέως κατά της ελευθερίας της έκφρασης και του δημοκρατικού διαλόγου.

Αντί ο κ Καμμένος να απειλεί ότι θα κάνει την Ελλάδα Κούγκι καλό είναι να μην παίζει με τα σπίρτα».

Η ανταπάντηση του Καμμένου

Με σκληρές εκφράσεις απάντησαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στην επίθεση που δέχθηκαν από το Ποτάμι με αφορμή τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου για τα κανάλια, που προκάλεσαν αντιδράσεις.

Σε ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αναφερόμενοι στον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη τον οποίο δεν κατονόμασαν, κάνουν λόγο για «διορισμένο πρώην κρατικοδίαιτο δημοσιογράφο των 28 χιλιάδων ευρώ την εκπομπή, μόνιμο υπάλληλο των διαπλεκομένων» που «με κάθε ευκαιρία υποβάλλει τα σέβη στα αφεντικά του» και προσθέτουν: «Εμάς αφεντικό μας είναι ο ελληνικός λαός».

Επίσης νωρίτερα η εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη απαντώντας σε ανάλογη ανακοίνωση του εκπροσώπου της ΝΔ Κώστα Καραγκούνη για τις ίδιες δηλώσεις του κ. Καμμένου, σχολίασε:

«Το γραφείο Τύπου της Συγγρού κατρακύλησε στο Φάληρο. Τελικά, το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη».