Η Nissan παρουσίασε το Nissan 370Z Roadster Concept Nismo και το στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Σικάγο. Το σπορ ιαπωνικό μοντέλο διαθέτει άκρως αγωνιστική εμφάνιση, επιδόσεις και βελτιωμένη οδική συμπεριφορά, στα πρότυπα των αγωνιστικών μοντέλων της.

Το Nissan 370Z Roadster Concept Nismo θα έχει όπλο το μοναδικό κινητήρα V6 3.7 λίτρων με απόδοση 350 ίππων. Επίσης, το μηχανικό του υπόβαθρο διαθέτει Nismo αναρτήσεις, ενώ τόσο στο εσωτερικό του όσο και εξωτερικά του μοντέλου, έχουν γίνει πολλές αισθητικές παρεμβάσεις ώστε να ξεχωρίζει από τα πιο «απλά» 370Ζ.

Το Nissan 370Z Roadster Concept NISMO, εφοδιάζεται με μια ειδικά κατασκευασμένη αεροτομή από carbon, καθώς και με επιπρόσθετα αεροδυναμικά μέρη, δανεισμένα από το GT-R. Στο εσωτερικό, προσφέρει μαύρα καθίσματα της Recaro.

Εφόσον δοθεί το “πράσινο φως” για την παραγωγή του, το 370Ζ NISMO Roadster Concept θα ενταχθεί στην υπάρχουσα γκάμα του 370Ζ NISMO coupe, συμπληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο, το εύρος των Nismo μοντέλων για την ιαπωνική φίρμα.