Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει πάρει για τα καλά τον αέρα της Ρεάλ! Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, συνέτριψε 4-0 τη Ρεάλ στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος και την πλησίασε στους τέσσερις βαθμούς!

Η Ατλέτικο ήταν «καταιγιστική», ενώ η Ρεάλ έκανε την χειρότερη εμφάνιση από την ημέρα που ανέλαβε προπονητής ο Κάρλο Αντσελότι.

Το ματς στο «Βιθέντε Καλντερόν» άρχισε άσχημα για τους γηπεδούχους, καθώς στο 10′ ο Κόκε αποχώρησε με τραυματισμό. Ομως στο 14΄ ο Τιάγκο άνοιξε το σκορ (μεγάλη η ευθύνη του Κασίγιας) και τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Σαούλ (είχε πάρει τη θέση του Κόκε) σκόραρε για το 2-0.

Η Ρεάλ δεν κατάφερε να αντιδράσει στο β’ μέρος και η Ατλέτικο συνέχισε στον δικό της ρυθμό. Ο Γκριζμάν στο 67′ πέτυχε το 3-0 και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 89′ ο Μάντζουκιτς.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Μόγια, Μιράντα, Χουανφράν, Σιγκέιρα, Γκοδίν, Τιάγκο, Γκάμπι, Αρντά, Κόκε (10’ Σαούλ, 70’ Ραούλ Γκαρθία), Μάντζουκιτς, Γκριζμάν (78’ Τόρες)

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Κοεντράο, Νάτσο, Καρβαχάλ, Βαράν, Κεντίρα (46’ Χεσέ), Μπέιλ, Κρόος, Ίσκο (68’ Ιγιαραμέντι), Ρονάλντο, Μπενζεμά (73’ Τσιτσαρίτο)