Ετοιμος για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του είναι όπως φαίνεται ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος με δηλώσεις του σε βελγική εφημερίδα προανήγγειλε… έμμεσα τη φυγή του από την Έβερτον στο τέλος της σεζόν.

Ο λόγος σύμφωνα με τα λεγόμενα του είναι πως θέλει να αγωνιστεί σε σύλλογο που θα συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Υπήρξαν προτάσεις, αλλά όχι πραγματικές διαπραγματεύσεις. Ο Ιανουάριος δεν είναι η ιδανική περίοδος για να πάρεις μεταγραφή. Ποτέ δεν είπα ότι θέλω οπωσδήποτε να φύγω από την Έβερτον. Μου αρέσει εδώ, απλά πιστεύω πως είμαι έτοιμος για μια νέα πρόκληση. Θέλω να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ τη νέα σεζόν. Θα δω τι θα γίνει στο τέλος της σεζόν», ήταν τα λόγια του 27χρονου Βέλγου.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τον Μιραλάς έδειξαν έντονο ενδιαφέρον τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ομάδες όπως η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά και η Τότεναμ, όμως δεν υπήρξε κάτι πιο επίσημο.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο εξόδου της Έβερτον στο Τσάμπιονς Λιγκ, μοιάζει απίθανο, αφού τα «ζαχαρωτά» βρίσκονται στην 12η θέση της βαθμολογίας, 16 βαθμούς πίσω από την «προνομιούχο» 4η θέση που δίνει το εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.