Στο φως της δημοσιότητας ήρθε το περιεχόμενο της προκήρυξης της οργάνωσης «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» με την οποία αναλαμβάνει την ευθύνη για την επίθεση με καλάσνικοφ στην πρεσβεία του Ισραήλ, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Μετά τον εντοπισμό του από την ΕΛ.ΑΣ. σε κάδο απορριμμάτων στη Νέα Σμύρνη στις αρχές της εβδομάδας, μέλη της οργάνωσης ξαναέστειλαν το στικάκι με το 19 σελίδων κείμενό τους, αυτή τη φορά στον ισότοπο «Ζούγκλα».

Οι συντάκτες της προκήρυξης σημειώνουν ότι η επίθεση στην ισραηλινή πρεσβεία «εκπλήρωσε ένα τμήμα του χρέους μας απέναντι στον παλαιστινιακό λαό, που επιζητά τη διεθνιστική στήριξη στον ηρωικό αγώνα του. Αναμφίβολα αυτή η επίθεση, αποτέλεσε μια αντικειμενική δικαιοπραξία αφού στο στόχαστρο μπήκε ίσως η μεγαλύτερη δολοφονική μηχανή του πλανήτη. Όμως, ταυτόχρονα στο στόχαστρο μπήκε και η απάθεια, αφού, εδώ και περίπου έναν αιώνα διαπράττεται η γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού μπροστά στα μάτια των δυτικών-δημοκρατικών κρατών».

Στην τελευταία σελίδα κάνουν αναφορά στις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και εμπεριέχει κρίσεις σχετικά με το εκλογικό αποτέλεσμα.