Για τρίτη φορά απέναντι σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας, η ΑΕΚ της χαμηλότερης κατηγορίας (Β’ Εθνική) παρέδωσε διαπιστευτήρια συνόλου έτοιμου για το επόμενο βήμα. Με φόντο την πρόκριση στις 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, η Ενωση αντιμετώπισε στην Κέρκυρα την ομώνυμη ομάδα και μόνο στενάχωρα μπορεί να αντιμετωπίζει το τελικό 1-1 καθώς ήταν πολύ καλύτερη από την αντίπαλό της, ενώ της ακυρώθηκε κανονικό γκολ με την αιτιολογία ότι υπήρξε οφσάιντ που δεν ήταν. Στο πρώτα 45 λεπτά η ΑΕΚ άφησε την μπάλα στους γηπεδούχους και δεν κατάφερε να δημιουργήσει φάσεις για γκολ. Στο δεύτερο μέρος ωστόσο, είχε πλήρως τον έλεγχο του αγώνα και παρά το γεγονός ότι δέχθηκε πρώτη γκολ από στημένη φάση (σκόρερ ο Βενέτης 59′) κατάφερε να απαντήσει άμεσα (1-1 με αυτογκόλ του Ταβάρες 67′) και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να πάρει τη νίκη. Για την ΑΕΚ ο Γιόχανσον ήταν ο καταλύτης ώστε να φθάσει στην ισοφάριση καθώς στα λεπτά που αγωνίστηκε βοήθησε την ομάδα του να γίνει καλύτερη, ενώ η δική του παρέμβαση οδήγησε τον Ταβάρες στο αυτογκόλ.

ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Σαρρής, Πεταυράκης, Ανάκογλου, Τζανετόπουλος (66′ Γιόχανσον), Πλατέλλας (80′ Ντούνης), Μάνταλος, Αραβίδης, Μπρέσεβιτς (89′ Σοϊλέδης).

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Σιόντης, Βενέτης, Παρασκευαΐδης, Ζουμπουλάκης, Ανδρεόπουλος (77′ Ναγιάρ), Καρντόζο, Ταβάρες (71′ Κόντος), Ρόχας (84′ Μαρκόφσκι), Καϊκούτ, Χαβίτο.