Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να νικήσει στην Κέρκυρα και αποκλείστηκε από την συνέχεια του κυπέλλου Ελλάδας. Το τελικό 0-0 στην αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου, έδωσε στην Κέρκυρα την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού με τους Φαίακες να μαζεύουν 5 βαθμούς σε 3 αγώνες ενώ ο «δικέφαλος του Βορρά» τερμάτισε στην τελευταία θέση του ομίλου με 2 βαθμούς.

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Παρασκευαΐδης, Γκόμες(39΄ Ζουμπουλάκης), Ρόχας, Μαρκόβσκι, Κρητικός, Χαβίτο, Σάντσες (69΄ Κοντός), Σιόντης, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο.

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Βίτορ, Ποζατζίδης (46΄Ρατς), Μαντούρο, Τζανδάρης (62΄ Αθανασιάδης), Κάτσε, Σαββίδης (70΄ Μακ), Γκολάσα, Παπαδόπουλος.

ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Καλαμαριάς 2-1

Στη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα, αφού στον 3ο και τελευταίο αγώνα για τον 2ο όμιλο της διοργάνωσης επικράτησε στους «Ζωσιμάδες» με 2-1 του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Αντίθετα δεν τα κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι αποκλείστηκαν με τον ΠΑΟΚ, που έφερε ισοπαλία στην Κέρκυρα.

Ο ΠΑΣ, στον οποίο αρκούσε και η ισοπαλία για να προκριθεί, μπήκε από την αρχή πιο επιθετικά και στο 25΄ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Γιάκο, μετά από λάθος γύρισμα της μπάλας από τον Μπερτέν στον τερματοφύλακα της ομάδας του. Τρία λεπτά αργότερα ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι. Συγκεκριμένα, στο 36΄ μετά από λάθος του Σκόνδρα, κάτοχος της μπάλας έγινε ο Τσούτσης ο οποίος πλάσαρε με επιτυχία τον Σωτηρίου.

Στο Β΄ ημίχρονο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα με πέναλτι του Μανιά στο 64΄, το οποίο υπέδειξε ο διαιτητής Παπαπέτρου σε ανατροπή του Γιάκου. Το σκορ δεν άλλαξε στη συνέχεια και ο ΠΑΣ πήρε άνετα την πρόκριση.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Σωτηρίου, Ναδάλες, Σκόνδρας, Μπέριος, Γιάκος, Αυγενικού (80΄ Τσουκαλάς), Γαρουφαλιάς, Ηλιάδης (79΄ Σαπαλίδης), Στρούνα, Κρητικός (77΄ Νάκος), Μανιάς.

Απόλλων Καλαμαριάς (Παναγιώτης Διλμπέρης): Παπαδόπουλος Π., Αναστασίου, Ακασού (78΄ Μαυροκεφαλίδης), Ευαγγελόπουλος, Μπερτέν (46΄ Παπαστεριανός), Γαλανόπουλος, Καράμπελας, Κουρούπης, Νατσιόπουλος, Ευσταθίου, Τσούτσης (77΄ Καπετάνος).