Προσωπικά συγγνώμη ζήτησε ο Μπαράκ Ομπάμα από ένα ζευγάρι, καθώς για να παίξει ο ίδιος γκολφ, η νύφη και ο γαμπρός υποχρεώθηκαν να αλλάξουν το μέρος όπου θα αντάλλαζαν όρκους αιώνιας αγάπης.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg, το ζευγάρι – αμφότεροι μέλη του Αμερικανικού Στρατού – είχαν προσκαλέσει τον αμερικανό πρόεδρο στον γάμο τους, ο οποίος επρόκειτο να τελεστεί σε γήπεδο του γκολφ, στη βάση του Σώματος Πεζοναυτών στη Χαβάη.

Ο Ομπάμα δεν αποδέχθηκε την πρόταση, έστειλε ωστόσο στο ζευγάρι τις ευχές του. Αργότερα, η Νάταλι Χέιμελ και ο Εντουαρντ Μαλούε πληροφορήθηκαν ότι έπρεπε να αλλάξουν όλα τα σχέδιά τους, καθώς ο αμερικανός πρόεδρος είχε προγραμματίσει να παίξει γκολφ.

Επειτα από μία σχετική αναστάτωση – ιδίως για την αγχωμένη νύφη – το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια «πολύ πιο όμορφη και πολύ καλύτερη περιοχή» κοντά στο σπίτι του διοικητή της βάσης, με θέα στον ωκεανό, σύμφωνα με τον αρμόδιο για τα της τελετής.

Το καλύτερο ωστόσο τούς το επεφύλασσε ο ίδιος ο αμερικανός πρόεδρος για το τέλος. Αφότου δημοσιογράφος του Bloomberg ζήτησε ένα σχόλιο για το συμβάν από την αμερικανική κυβέρνηση, ο Μπαράκ Ομπάμα τηλεφώνησε στη νύφη για να απολογηθεί και να ευχηθεί εκ νέου.

«Ο Ομπάμα μόλις τηλεφώνησε στην αδελφή μου και τον νέο σύζυγό της για να ζητήσει συγγνώμη για την ενόχληση. Απίστευτο!» έγραψε η αδελφή τής νύφης στο Twitter.