Ο Αγγελος Αναστασιάδης κράτησε το στόμα του κλειστό χθες και θα κληθεί να απαντήσει σήμερα μετά το παιχνίδι Γιάννινα – ΠΑΟΚ για το αν έχει κάνει δεκτή πρόταση από την ΕΠΟ να αναλάβει την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ή όχι. Από πλευράς ΠΑΟΚ η επίσημη θέση –εκτός από την ενόχληση –ήταν ότι ο σύλλογος δεν έχει κάνει καμία κουβέντα με κανέναν για το θέμα αυτό. Ούτε με την ΕΠΟ αλλά ούτε και με τον Αναστασιάδη. Από την πλευρά της η ΕΠΟ διαψεύδει ότι έχει κάνει πρόταση στον προπονητή του ΠΑΟΚ. Στο ενδεχόμενο να έχει ο προπονητής του Δικεφάλου διπλό ρόλο τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι δεν υπάρχει θέση της επίσημης διοίκησης του Δικεφάλου. «Δεν υπάρχει λόγος για τοποθέτηση σε υποθετικά σενάρια» ήταν η απάντηση από επίσημα χείλη. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και η αρχική συμφωνία ήταν ότι θα ανανεωνόταν ανάλογα με την πορεία της ομάδας.

Δίχως και τον Τζαβέλλα στη σύνθεσή του θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ σήμερα στους Ζωσιμάδες (17.15) εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Αγγελος Αναστασιάδης αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, αφού απόντες είναι οι τραυματίες Τζιόλης, Μακ, Κατσικάς, ο τιμωρημένος Ρατς και ο Μάρτενς, που δεν υπολογίζεται πλέον.

ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ. Στον νόμο Ορφανού θα καταφύγει τελικά ο ΠΑΟΚ για τη ρύθμιση των χρεών του προς το Δημόσιο. Αυτό ειπώθηκε στη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας. Ο ορκωτός λογιστής Δημήτρης Πανοζάχος τόνισε ότι για να μπορέσει να καταφύγει ο ΠΑΟΚ στον νόμο Ορφανού θα πρέπει να εκδοθούν δικαστικές αποφάσεις για τις προσφυγές που έχει κάνει η ομάδα του Δικεφάλου από την περίοδο Γούμενου και μόλις γίνει αυτό μπορεί να πληρώσει άμεσα 10,5 εκατομμύρια ευρώ και να ρυθμίσει σε δόσεις το υπόλοιπο ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ.