Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ και δεν άξιζε να τα καταφέρει με την εμφάνιση που πραγματοποίησε στο γήπεδο της Τούμπας για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων τουΓιουρόπα Λιγκ απέναντι στην Γκινγκάμπ. Η γαλλική ομάδα νίκησε με 2-1 και πήρε μια πανηγυρική πρόκριση στους 32 της διοργάνωσης.

Καλός μόνο κατά διαστήματα ήταν ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ τα προβλήματα στο κέντρο της άμυνας του, ήταν εμφανή και σε αυτό το παιχνίδι. Το γρήγορο γκολ της Γκινγκάμπ έκανε ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα. Στο 7’ ο Ζιρές έκανε το φάουλ και ο Μποβέ με κεφαλιά έκανε το 0-1 παγώνοντας την Τούμπα. Στο 21’ ο Αθανασιάδης κέρδισε πέναλτι όταν την σέντρα του σταμάτησε με το χέρι ο Γιάκομπσεν. Το εκτέλεσε ο ίδιος, κάνοντας το 1-1. Στο 29’ ο Κάτσε έκανε την σέντρα και ο Ρατς μπροστά στην εστία του Λεσλ δεν μπόρεσε να πιάσει την προβολή. Στο 32’ η Γκινγκάμπ είχε δοκάρι με σου του Σανκαρέ, ενώ στο 39’ ο Μποβέ μετά από φάουλ του Ζιρές έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Το ίδιο άστοχος ήταν και στο 41’ μετά από σέντρα του Γιαταμπαρέ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του ΠΑΟΚ ήταν χειρότερη. Στην άμυνα συνέχισε να πελαγοδρομεί, έκανε πολλά λάθη στον χώρο του κέντρου και απείλησε ελάχιστα την εστία της Γκινγκάμπ. Στο 52’ ο Αθανασιάδης είχε δοκάρι με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ρατς. Στο 59’ ο Ζιρές υποχρέωσε τον Γλύκο σε μια πολύ δύσκολη απόκρουση, ενώ στο 73’ ο

Αθανασιάδης με σουτ έστειλε την μπάλα ξυστά άουτ. Στο 83’ η σεμνή τελετή έλαβε τέλος με το γκολ που πέτυχε ο Μποβί (2ο προσωπικό) κάνοντας το τελικό 1-2.

Διαιτητής: Μπλομ (Ολλανδία)

Κίτρινες: Τζαβέλλας, Αθανασιάδης, Λεβέκ, Σκόνδρας

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Τζαβέλλας, Βίτορ, Σκόνδρας, Ρατς, Γκολάσα (53’ Μάρτενς), Κάτσε (77’ Μαντούρο), Τζανδάρης, Περέιρα (61’ Παπαδόπουλος), Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης.

Γκινγκάμπ: Λεσλ, Γιάκομπσεν, Ανγκουά, Σορμπόν, Λεβέκ, Σανκαρέ, Μποβί, Ματίς, Γιαταμπαρέ (46’ Πιέντ), Ζιρές (86’ Ντος Σάντος), Μαντάν (75’ Κερμπράτ).