Το “Passat Experience” αποτελεί την μεγαλύτερη εκδήλωση που έχει πραγματοποιήσει ποτέ η Volkswagen παγκοσμίως για το Δίκτυο των Εμπόρων της και η οποία λαμβάνει μέρος αυτή την περίοδο στην χώρα μας.

Συγκεκριμένα, η VW παρουσιάζει εδώ και δύο μήνες στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας την όγδοη γενιά του νέου Passat, Η παρουσίαση ξεκίνησε στις 6 Οκτωβρίου και συνεχίζεται μέχρι και τις 4 Δεκεμβρίου. Το νέο μοντέλο, που ήδη μπορεί να παραγγελθεί και στην ελληνική αγορά, διαθέτει νέα μοτέρ βενζίνης και ντίζελ, προσφέρεται σε εκδόσεις πεντάθυρες και στέισον και βρίθει σε τεχνολογικά καλούδια.

Στο μεγάλο αυτό πρότζεκτ της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας έχουν λάβει μέρος πάνω από 10.000 στελέχη της Volkswagen , τα οποία οδήγησαν το νέο αυτοκίνητο στις ομορφιές της Πελοποννήσου. Έως το τέλος της εκδήλωσης αναμένεται οι προσκεκλημένοι να ξεπεράσουν τους 20.000 ανθρώπους. Για το συγκεκριμένο πρότζεκτ χρειάστηκαν να επιστρατευτούν 200 νέα μοντέλα της 8ης γενιάς του Passat σε εκδόσεις Limousine και Variant, τα οποία έγραψαν χιλιάδες χιλιόμετρα στην περιοχή της Μεσσηνίας.