Ποιος είπε ότι το «χέρι του Θεού» είναι μόνο για να βάζει γκολ; Ο Ντιέγκο Μαραντόνα, το βράδυ του Σαββάτου, παρακολούθησε με την οικογένειά του μία θεατρική παράσταση, όμως, όταν ένιωσε την ενόχληση από την παρουσία και τα σχόλια ενός δημοσιογράφου, βγήκε από το αμάξι του και αφού τον «στόλισε» με διάφορους χαρακτηρισμούς, του έριξε και ένα χαστούκι.

Ο Ντιέγκο τόνισε ότι ενοχλήθηκαν τόσο ο ίδιος, όσο και η σύντροφός του Βερόνικα Οχέδα και ο γιο τους, Ντιέγκο Φερνάντο, από την παρουσία των δημοσιογράφων και ειδικά από κάποια σχόλια που είχε κάνει νωρίτερα, ο άτυχος ρεπόρτερ (σ.σ. δεν αποκλείεται πάντως να του βγει και σε καλό στην καριέρα του) που στη συνέχεια ένιωσε επάνω του χέρι του Ντιέγκο.

Ο Μαραντόνα αρχικά έκανε δηλώσεις μέσα από το αυτοκίνητό του στους δημοσιογράφους που είχαν μαζευτεί: «Θα πρέπει να σταματήσετε να μου σπάτε τα αρχ… με ποιους βγαίνω έξω. Είμαι ευτυχισμένος και περνάω καλά. Δεν είμαι πια ο “Ντιεγκίτο”, είμαι 53 ετών και λέγομαι Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα και ούτε εσύ ούτε το αφεντικό σου μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω».,

Στη συνέχεια, ο «Πίμπε Ντ’ Όρο» ισχυρίζεται ότι άκουσε το σχόλιο του ρεπόρτερ για το παιδί του και το περιβάλλον που μεγαλώνει και προκάλεσαν την έκρηξη του Αργεντινού σταρ, ο οποίος κατέβηκε από το αυτοκίνητο πλησιάζοντας με άγριες διαθέσεις τον ρεπόρτερ:

«Τι έγινε, ανόητε; Γιατί ενοχλείς τη γυναίκα μου, αφού εγώ δεν σε πειράζω;», του είπε και του έριξε το περιβόητο χαστούκι που ήδη κάνει τον γύρο του κόσμου, ενώ ο δημοσιογράφος δεν αντέδρασε.