Ο Στίβεν Τζέραρντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού και σημείωσε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα είναι για πάντα στην καρδιά του.

Ο άγγλος μέσος δήλωσε οπαδός της ομάδας του Πειραιά και αναφέρθηκε στο περσινό φιλικό που έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό αλλά και στο ματς του 2004 όταν η Λίβερπουλ με δικό του γκολ απέκλεισε τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια έφτασε στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Πάντα θα έχω μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου για τον Ολυμπιακό! Αφενός γιατί πέρυσι, στο φιλικό παιχνίδι που δώσαμε στο Ανφιλντ ήταν μία πολύ επαγγελματική ομάδα και με τίμησαν με τον καλύτερο τρόπο.

»Αφετέρου γιατί θυμάμαι το σημαντικό παιχνίδι που είχαμε παίξει το 2004. Ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι για εμένα, ενώ συνεχίσαμε εκείνη τη χρονιά και καταφέραμε να κατακτήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ.

»Πάντα αναζητώ να δω τι κάνει ο Ολυμπιακός, να το μάθω όταν σκοράρει και ποια είναι τα αποτελέσματα του. Είμαι fan του Ολυμπιακού και θα τον υποστηρίζω για πάντα. Είναι μία από τις ομάδες μου πια και κρατάει μία ξεχωριστή θέση».