Ενα βαρετό βράδυ πριν από επτά χρόνια, η Τόνια υπέκυψε ανόρεχτα στις πιέσεις των φίλων της και δέχθηκε να πάει στη μικρή συγκέντρωση που οργάνωσαν στο σπίτι τους. Τελικά μια νύχτα αρκεί –έστω και αν δεν έχεις καλή διάθεση –να σου αλλάξει τη ζωή για πάντα.

Η Τόνια είχε εντοπίσει από καιρό έναν σχεδόν συνομήλικό της όταν ξεφύλλιζε τα φωτογραφικά άλμπουμ της φίλης της. Δεν φανταζόταν όμως ότι εκείνη η γιορτή θα γινόταν η αφορμή να τον γνωρίσει. «Μόλις μπήκα μέσα στο σπίτι, τον εντόπισα με την άκρη του ματιού. Μας σύστησαν αλλά δεν ένιωσα ότι έγινε κάτι συνταρακτικό» λέει η 30χρονη φαρμακευτική υπάλληλος. Αποδίδει τη μάλλον ουδέτερη αντίδρασή τους στο νεαρό της ηλικίας τους και προσθέτει: «Εγώ ήμουν 23 ετών τότε και ο Στέλιος μόλις είχε κλείσει τα 25. Ηταν σαν όλα τα αγόρια της ηλικίας του, που ήταν κολλημένα στον υπολογιστή και έπαιζαν ατελείωτες ώρες Playstation».

Ο έρωτας ήρθε έπειτα από δύο ημέρες, έστω και με δειλά βήματα, λέει η Τόνια και εξηγεί: «Η επόμενη συνάντησή μας ήταν σε ένα μπαράκι με φίλους. Είχαμε γίνει το κέντρο του ενδιαφέροντος, γιατί όλοι περίμεναν να δουν αν θα συμβεί κάτι περισσότερο μεταξύ μας. Τελικά, στο τέλος της βραδιάς, μου ζήτησε να πάμε κάποια στιγμή για ποτό μόνοι μας και έτσι άρχισε η σχέση μας».

Κυλούσαν όλα σε αργούς ρυθμούς και είχαν τον χρόνο να αποφασίσουν αν αυτό που ζούσαν ήταν αυτό που ήθελαν και οι δύο: «Ταιριάξαμε σε πάρα πολλά σημεία. Μας άρεσαν οι ίδιες γεύσεις, τα ταξίδια, το σινεμά, οι μικρές αποδράσεις. Αλλά εκείνο που ξεχώρισα αμέσως στον Στέλιο και με γοήτευσε ήταν ότι ήθελε να με κάνει να γελάω». Η Τόνια θυμάται πολλές στιγμές ευτυχίας, κάποιες από αυτές όμως είναι χαραγμένες πολύ βαθιά στο μυαλό της: ένα ταξίδι στο Αμστερνταμ στο οποίο έχασαν την πτήση και γύρισαν στην Ελλάδα έπειτα από πολλές περιπέτειες, μια μικρή εκδρομή στην Πράγα, αλλά και ένα πολύ ρομαντικό δείπνο σε ένα εστιατόριο στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης. «Εδώ υπάρχει και μια αστεία ιστορία. Μείναμε όλη την ημέρα νηστικοί για να απολαύσουμε τις εξαίσιες γεύσεις. Τελικά όμως τα πιάτα ήταν τόσο μικρά, που στο τέλος καταλήξαμε να τρώμε μακαρονάδες»!

Η 30χρονη Τόνια περιγράφει με συγκίνηση και την πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της, αν και όπως λέει δεν έγινε με τον πιο ρομαντικό τρόπο του κόσμου! «Ηρθε στο σπίτι μου και προσπαθούσε να με πείσει να ντυθώ για να βγούμε έξω. Οταν είδε ότι δεν θα τα καταφέρει, βγάζει το δαχτυλίδι και μου το περνάει στο δάχτυλο». Επειτα από λίγο καιρό έμειναν μαζί και άρχισαν να σχεδιάζουν τον γάμο τους. «Δεν ακολουθήσαμε κανένα έθιμο. Ηταν τα πάντα απλά, με καλεσμένους όσους μας αγαπούν και τους αγαπούμε. Το πιο… εξτρίμ που κάναμε ήταν να πάρουμε μαζί μας τις πρώτες ημέρες του γαμήλιου ταξιδιού μας στη Ρώμη τον Πάνο Ρεκουνιώτη για να μας κάνει τη φωτογράφιση».