Η κόντρα του Ολυμπιακού με την ΕΟΚ καλά κρατεί, αφού όπως ανακοίνωσαν οι Ερυθρόλευκοι, μετά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι άνθρωποί τους στα γραφεία της ελληνικής ομοσπονδίας μπάσκετ διαπίστωσαν αυτό που ισχυρίζονταν, ότι δηλαδή οι παίκτες τους δεν είναι πλήρως ασφαλισμένοι.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η πειραϊκή ΚΑΕ το μεσημέρι της Παρασκευής αναφέρει:

«Μετά τη χθεσινή επίσκεψη των εξειδικευμένων συμβούλων της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός στα γραφεία της Ε.Ο.Κ., αποδείχθηκε περίτρανα ότι οι αθλητές που συμμετέχουν στα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα δεν είναι πλήρως ασφαλισμένοι.

Δυστυχώς, οι διαβεβαιώσεις της Ε.Ο.Κ., αναφορικά με την ασφαλιστική κάλυψη των διεθνών αθλητών, δεν ανταποκρίνονται επουδενί στην πραγματικότητα».

Ήδη θυμίζουμε ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο Αντρέας Χριστοδούλου και ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν έδωσαν το «παρών»

στις κλήσεις της εθνικής ομάδας Νέων του Κώστα Μίσσα.

Αυτός που δεν έχει πρόβλημα να παίξει στην εθνική είναι ο Στράτος Περπέρογλου που μετακόμισε στην Τουρκία και την Εφές Αναντολού, όμως είναι πιθανό να λείψει και αυτός -εφόσον κληθεί- καθώς το σκεφτόταν να απέχει τουλάχιστον για εφέτος προκειμένου να αποκαταστήσει πλήρως το θέμα που είχε από τον τραυματισμό του.Κάτι που θα έκανε –ανεξάρτητα του θέματος με την ασφάλιση των παικτών- και ο Βασίλης Σπανούλης.