Τέλος εποχής για τον Γιώργο Καραγκούνη, που ολοκληρώνει την καριέρα του στο εξωτερικό. Η Φούλαμ ανακοίνωσε την Παρασκευή τους παίκτες που αποδεσμεύονται άμεσα από τον σύλλογο, μετά τον υποβιβασμό στην Τσάμπιοσιπ (Β’ κατηγορία) και ανάμεσα στα εννέα ονόματα συμπεριλαμβάνεται κι αυτό του 37χρονου μέσου. Ετσι, ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο Καραγκούνης υπέγραψε στη Φούλαμ τον Σεπτέμβριο του 2012. Σε δύο σεζόν φόρεσε συνολικά 39 φορές τη φανέλα της ομάδας (τις 26 ως βασικός) και πέτυχε ένα γκολ, στο 1-1 με τη Γουϊγκαν τον Ιανουάριο του 2013. Φέτος, είχε πολύ περιορισμένο χρόνο συμμετοχής και μέσα στο 2014 έπαιξε μόλις σε πέντε ματς, δύο για το κύπελλο, τρία για το πρωτάθλημα.

Ετσι, εκτός συνταρακτικού απροόπτου, το Λονδίνο γίνεται ο τελευταίος σταθμός της διεθνούς καριέρας του Καραγκούνη σε συλλογικό επίπεδο, κι αφού είχαν προηγηθεί το Μιλάνο (Ιντερ, 2003-2005) και η Λισαβόνα (Μπενφίκα 2005-2007).

Γενικά, αποδεσμεύθηκαν οι πλέον έμπειροι ποδοσφαιριστές της ομάδας, κάτι που προμηνύει ριζική ανανέωση στο «Κρέιβεν Κότατζ». Παρελθόν αποτελούν οι Ντέιμιεν Νταφ, Στιβ Σίντγουελ, Μαχαμαντού Ντιαρά, Τζον-Αρνε Ρίισε, Τζον Χάιτινγκα, Μάθιου Μπριγκς, Ντέρεκ Μπόατενγκ και Νιλ Εθριτζ.

Αγνωστες παραμένουν οι προθέσεις της διοίκησης για τον Κώστα Μήτρογλου, μεταγραφή-ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου. Η τύχη του θα αποφασιστεί μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο και ανάλογα φυσικά με την παρουσία του στα γήπεδα της Βραζιλίας.