Την εκτίμησή του ότι οι πολίτες του δήμου της Αθήνας θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά του και θα στηρίξουν την προσπάθειά του για τον δήμο της Αθήνας, εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων και βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος.

Ο κ.Καπερνάρος άσκησε το μεσημέρι το εκλογικό του δικαίωμα και στη συνέχεια εξέφρασε την αισιοδοξία του διότι όπως είπε «κάναμε έναν έντιμο αγώνα, κάναμε μια τίμια προσπάθεια, δεν παραβιάσαμε το νόμο και τη λογική, σεβαστήκαμε τον εαυτό μας και τους συμπολίτες μας και προσδοκούμε αυτό το αποτέλεσμα που θα φέρει επιτέλους την αλλαγή, διά της ανατροπής, σε αυτή την κατάσταση που όλοι μας διαπιστώνουμε ότι δεν μας αξίζει».

Ο κ.Καπερνάρος εξέφρασε την πικρία του για ελλιπή προβολή των θέσεών του και όπως είπε, «στην προσπάθειά μας δεν είχαμε την προστασία, την προβολή και την εύνοια κάποιων ημέτερων. Μόνοι μας και με τη βοήθεια του Θεού».

Τέλος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες θα ανταποκριθούν, θα δεχθούν αυτή την έντιμη προσπάθειά μας και τον αγώνα μας και θα μας στηρίξουν, στηρίζοντας αυτά που λέγαμε για να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση που δεν μας αξίζει και προσδοκούμε καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας».