«Ναι, θα παντρευτούμε, είναι προγραμματισμένο» αποκάλυψε η Αντζελίνα Τζολί όταν ρωτήθηκε σχετικά με τη σχέση της με τον Μπραντ Πιτ, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που θέλουν το ζευγάρι να παντρεύεται στο κτήμα του στη νότια Γαλλία.

«Είμαστε ακόμα αρραβωνιασμένοι, αλλά είναι κάτι που σκεφτόμαστε» είπε η Τζολί, σε συνέντευξή της στη γαλλική εφημερίδα Le Parisien.

Η διάσημη ηθοποιός επιβεβαίωσε επίσης ότι πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία μαζί με τον σύντροφό της. «Εγραψα το σενάριο μιας ταινίας, στην οποία θα πρωταγωνιστήσουμε ο Μπραντ και εγώ».

Οπως είχε γίνει γνωστό πριν από λίγες ημέρες, σχεδόν 10 χρόνια μετά την ταινία «Mr. And Mrs. Smith», στα γυρίσματα των οποίων έγιναν ζευγάρι, η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ θα βρεθούν και πάλι μαζί στην κινηματογραφική οθόνη.

Το διάσημο ζευγάρι διαθέτει κτήμα στη νότια Γαλλία, το Σατό Μιραβάλ, όπου περνά μέρος του χρόνου του και παράγει κρασί. «Αισθανόμαστε λίγο Γάλλοι. Τα παιδιά ακόμη περισσότερο: μιλάνε καλύτερα τη γλώσσα από εμάς» είπε η Τζολί.

Εδώ και πολλά χρόνια κυκλοφορούν φήμες στα περιοδικά για τον επερχόμενο γάμο του ζευγαριού και οι παπαράτσι παραμονεύουν διαρκώς γύρω από το κτήμα τους.

Πρόσφατα η Τζολί αποκάλυψε ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η προληπτική θεραπεία κατά του καρκίνου που ξεκίνησε (και ανακοινώθηκε θαρραλέα από την ίδια) με τη διπλή μαστεκτομή, στην οποία υποβλήθηκε τον Μάρτιο του 2013.

«Μένει ακόμα μία επέμβαση να κάνω που δεν την έχω κάνει ακόμα» είπε η διάσημη ηθοποιός, χωρίς ωστόσο να αναφέρει τι είδους επέμβαση θα είναι αυτή.

Η Τζολί αποφάσισε να κάνει την διπλή μαστεκτομή όταν οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι διέτρεχε κίνδυνο σε ποσοστό 87% να αναπτύξει καρκίνο του μαστού και 50% καρκίνο των ωοθηκών, λόγω της παρουσίας του γονιδίου BRCA1.