Κρίτων Αρσένης

Είναι ευρωβουλευτής από τον Ιούλιο του 2009. Ηταν από τα ανερχόμενα πολιτικά πρόσωπα επί Γ. Παπανδρέου και έχει κάνει σπουδές με μεταπτυχιακό στην Σχολή Κένεντι του Χάρβαρντ. Τον Μάιο του 2013 αποχώρησε από την ευρωομάδα του ΠαΣοΚ.

Νικήτας Κανάκης

Ο γραμματέας της Κοινωνικής Συμφωνίας της Λούκας Κατσέλη είναι ακόμα ένας υποψήφιος που υπηρετεί τη στρατηγική των πολιτικών συμμαχιών της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ. Προέρχεται από τους Γιατρούς του Κόσμου.

Γιώργος Κυρίτσης

Δημοσιογράφος, μέλος της συντακτικής επιτροπής της εφημερίδας «Αυγή» με αρμοδιότητα το πολιτικό ρεπορτάζ. Προέρχεται από το Κοκκινοπράσινο Δίκτυο, τάση του Συνασπισμού.

Πέπη Ρηγοπούλου

Καθηγήτρια Αισθητικής, Επικοινωνίας, Τεχνολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Γνωστή για την αντιδικτατορική δράση της, συμμετείχε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα και στην εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Μαρία Καραµεσίνη

Καθηγήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας) από τον Μάρτιο του 1999. Εχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με θέματα απασχόλησης και ισότητας των δύο φύλων.

Γιώργος Φουντουλάκης

Παραολυμπιονίκης. Ηταν ο αρχηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι.