Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε πως στον επαναληπτικό προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν πρόκειται να δώσει διαπίστευση σε δημοσιογράφους που δουλεύουν για τις βρετανικές εφημερίδες «The Sun» και «Daily Mirror».

Ο λόγος είναι τα σχόλια που γράφτηκαν στις συγκεκριμένες εφημερίδες για τον μέσο της γερμανικής ομάδας, Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ. Συγκεκριμένα, οι Βαυαροί αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους που εξέδωσαν την Πέμπτη:

«Μετά τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάινεντ, μερίδα των βρετανικών ΜΜΕ αναφέρθηκε με απαξιωτικά και προσβλητικά σχόλια κατά του Σβαϊνστάιγκερ. Η Μπάγερν Μονάχου δεν ανέχεται τέτοιου είδους δημοσιογραφία και την καταδικάζει απεριόριστα».

Αυτό που προκάλεσε την οργή του γερμανικού συλλόγου είναι οι σχεδόν παρόμοιοι τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των δύο εφημερίδων. Τα βρετανικά ΜΜΕ, κάνοντας λογοπαίγνιο με το πρώτο μισό του επιθέτου του γερμανού διεθνούς μέσου (Σβάιν), τον αποκάλεσαν… γουρούνι (schwein), θέλοντας έτσι να σχολιάσουν την αποβολή στα τελευταία λεπτά του αγώνα.