Μετά από τρεις μήνες απουσίας λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, ο Δημήτρης Σιόβας επέστρεψε την Παρασκευή σε κανονικό ρυθμό προπόνησης στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ηταν λοιπόν ημέρας χαράς για τον 26χρονο διεθνή στόπερ ο οποίος είχε χειρουργηθεί καθώς είχε υποστεί κάταγμα του έξω σφυρού. Ο Σιόβας θα ακολουθήσει τις προπονήσεις της ομάδας του, ενώ παράλληλα θα κάνει έξτρα πρόγραμμα (ξεκίνησε την Παρασκευή) με στόχο να αποκτήσει υψηλό δείκτη φυσικής κατάστασης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μίτσελ και ο συνεργάτης του Βίκτορ έκαναν έξτρα προπόνηση στην τελική προσπάθεια στους Ντομίνγκες, Βαλντέζ, Πέρες, Βέργο. Ο Σαβιόλα έκανε ατομικό στο γήπεδο και με μπάλα. Αερόβιο στο γήπεδο έκαναν οι Φουστέρ και Ιμπαγάσα. Ο Ανδρέας Σάμαρης που αποκόμισε ένα αιμάτωμα από το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη έκανε συντηρητικό πρόγραμμα για να προφυλαχτεί.

Ο Μίτσελ αναμένεται στο ματς της Κυριακής με τον Αρη στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (19.30 )να κάνει πρόβα ενόψει του πρώτου αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου (2 Απριλίου).