Οι Γιάννης Μανιάτης και Ιβάν Μαρκάνο συμπεριλήφθηκαν στην καλύτερη ενδεκάδα την τελευταία εβδομάδα για τη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ιστοσελίδα bleacherreport.com αναφέρει ότι ο Μαρκάνο ήταν η ψυχή της άμυνας του Ολυμπιακού και ο Μανιάτης αποσυντόνισε με το παιχνίδι του τους παίκτες της Γιουνάιτεντ.

Στην καλύτερη ενδεκάδα αναφέρονται οι: Κασίγιας, Πίστσεκ, Ράμος, Μαρκάνο, Σμέλτσερ, Μανιάτης, Ντι Μαρία, Μπέιλ, Ρονάλντο, Μπενζεμά, Λεβαντόφσκι.

Ο Βενγκέρ για Κάμπελ

Ο τεχνικός της Αρσεναλ Αρσέν Βενγκέρ σε ερώτηση αν θα επιστρέψει ο Τζόελ Κάμπελ στην Αρσεναλ είπε :«Γιατί όχι;». Ο κοσταρικανός διεθνής εξτρέμ αγωνίζεται δανεικός στον Ολυμπιακό και ήταν ο σκόρερ του δεύτερου γκολ στο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Ο Κάμπελ ήταν καλός και πειστικός όποτε έβγαινε μπροστά. Δείχνει να έχει προσαρμοστεί στις φυσικές απαιτήσεις του παιχνιδιού στην Ευρώπη. Έχει μάθει στη σκληρότητα που απαιτείται στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα», τόνισε ο Βενγκέρ.

Ο αλσατός τεχνικός πρόσθεσε:«Πάντα ξέραμε πως είχε ταλέντο, αλλά κάποιες στιγμές στηριζόταν υπερβολικά σε αυτό Αν θα επιστρέψει στην Αρσεναλ; Γιατί όχι; Θα αποφασίσω αργότερα για αυτό. Τον αποκτήσαμε για να τον φέρουμε εδώ, άλλωστε».

Στο μεταξύ, στον Παναθηναϊκό έχουν στρέψει την προσοχή τους οι παίκτες του Ολυμπιακού και ο Μίτσελ έδωσε το σύνθημα για νίκη στο ντέρμπι-γοήτρου της Κυριακής στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Ο ισπανός τεχνικός νιώθει ευγνώμων από τη συμπαράσταση του κόσμου των ερυθρολεύκων και θέλει οι παίκτες του να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης στον αγώνα με τον ΠΑΟ με στόχο να φθάσουν στη νίκη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού προσπαθεί να περάσει στους ποδοσφαιριστές του να μην σκέφτονται τη βαθμολογική διαφορά των 27 βαθμών που χωρίζει τις δύο ομάδες και έχουν στο μυαλό τους ότι είναι ένας τελικός στον δρόμο προς την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Μίτσελ προσανατολίζεται να φρεσκάρει την ενδεκάδα με μία-δύο αλλαγές ύστερα από την υπερπροσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του στο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Φουστέρ, Σάμαρης.

Ο Νταβίντ Φουστέρ σκέφτεται μόνο τη νίκη στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Είναι ένα ντέρμπι και δική μας υποχρέωση είναι να νικήσουμε. Πρόκειται για ένα ματς που θέλει πολύ τη νίκη ο κόσμος μας, αλλά και εμείς θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να πανηγυρίσουμε άλλη μια επιτυχία του Ολυμπιακού. Στη συνάντηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάναμε μία μεγάλη νίκη με καθαρό σκορ και αυξήσαμε πάρα πολύ τις πιθανότητες μας για πρόκριση. Είναι σημαντικό ότι παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Ο αγώνας ρεβάνς θα έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας καθώς η Μάντσεστερ θα κάνει τα πάντα για να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε».