Απολύτως ψευδή χαρακτηρίζει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης δημοσιεύματα μέσων μαζικής ενημέρωσης σύμφωνα με τα οποία ο δήμος επιδιώκει την κατεδάφιση του γηπέδου της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

«Ακόμη και όταν, από λάθη και αστοχίες του παρελθόντος, καθώς επίσης και λόγω της δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας, ο Παναθηναϊκός κινδύνευσε να μείνει χωρίς στέγη, ο δήμος Αθηναίων και εγώ προσωπικά σταθήκαμε αρωγοί και συμπαραστάτες στην εξεύρεση προσωρινών λύσεων, που επιτρέπουν σήμερα στον ΠΑΟ να χρησιμοποιεί χωρίς κανένα πρόβλημα το γήπεδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Γιώργος Καμίνης.

«Παρά, λοιπόν, την καθοριστική συμβολή μας στην επίλυση των εξαιρετικά σύνθετων προβλημάτων που κληρονομήσαμε, δημοσιεύματα και σκόπιμες διοχετεύσεις εμφανίζουν τον δήμο Αθηναίων ότι δήθεν επιδιώκει την κατεδάφιση του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, γεγονός απολύτως ψευδές» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Τέλος, ο κ. Καμίνης ξεκαθαρίζει ότι «επειδή υπάρχουν συγκεκριμένο θεσμικό πλαίσιο και περιορισμοί, επειδή έχουν γίνει επενδύσεις, εκ μέρους του δήμου Αθηναίων, πολύ σημαντικές, επειδή οι ανάγκες της πόλης, τόσο στην περιοχή των Αμπελοκήπων, όσο και στον πολύπαθο Βοτανικό, είναι ιδιαιτέρως αυξημένες και σύνθετες, καθιστώ σαφές στην παναθηναϊκή οικογένεια ότι ο δήμος Αθηναίων αποτελεί, σε κάθε περίπτωση, μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από