Ο Λεβαδειακός πέτυχε σημαντική νίκη στην έδρα του επί του Αστέρα Τρίπολης με 3-1, για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και, πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο, άνοιξαν το σκορ. Στο 7΄ ο Ορτέγκα σέντραρε απο δεξιά και ο Κονέ με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 16΄ ο Μπαντής εξουδετέρωσε με δυσκολία του σουτ του Μάντζιου, στο 23΄ ο Ορτέγκα γύρισε στον αμαρκάριστο Μιλοσάβλιεφ, ο οποίος όμως δεν βρήκε την μπάλα, στο 28΄ ο Κονέ βρέθηκε μόνος απέναντι στον Μπαντή, αλλά δεν κατάφερε να τον «νικήσει» και στο 38΄ έγινε το 2-0. Ο εξαιρετικός Ορτέγκα ανατράπηκε από τον Κυριακόπουλο (ο οποίος μάλιστα αποβλήθηκε) και ο Μάντζιος ευστόχησε στο πέναλτι.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στην εκπνοή του ημιχρόνου να μειώσουν, όταν μετά από κόρνερ ο Ντε Μπλάσις σκόραρε με κεφαλιά. Στο β΄ ημίχρονο ο Αστέρας εμφανίστηκε καλύτερος και δημιούργησε ευκαιρίες. Στο 55΄ ο Εντό βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά ο Στρατηλάτης απέκρουσε το σουτ, ενώ στο 59΄ η κεφαλιά του Μπαράλες πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Ο Αστέρας συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως στο 82΄ ο Μιλοσάβλιεβ βρέθηκε απέναντι απο τον Μπαντή και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Διαιτητής: Κύζας (Δράμας)

Κόκκινες: 37΄ Κυριακόπουλος

Κίτρινες: Κώτσιος – Εντό, Τσαμπουρής, Σέτι, Κοντοές

Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Κώτσιος, Χαραλάμπους, Ιντζίδης, Κονέ, Πετράτσι, Βαρέλα (60΄ Μάρτινς), Μάντζιος (46΄ Καπό), Ορτέγκα, Μιλοσάβλιεβ (90΄ Μάγκας).

Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Κυριακόπουλος, Ζησόπουλος, Σέτι (74΄ Βάλντο), Τσαμπούρης, Εντό, Μουνάφο, Ουσέρο (25΄ Κουρμπέλης), Ντε Μπλάσις, Καράσκο (40΄ Κοντοές), Μπαράλες.