Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί του Σότσι είναι, κατά γενική ομολογία, η πιο ζεστή διοργάνωση που έχει γίνει ποτέ, και δεν είναι τυχαίο ότι η συγκεκριμένη πόλη αποκαλείται συχνά «ρωσική Ριβιέρα» λόγω της ζεστής αμμώδους ακτής της κατά μήκος της Μαύρης Θάλασσας. Αυτός είναι και ο λόγος, άλλωστε, που δεν θεωρείται τυπικός χειμερινός προορισμός.

Είναι βέβαιο πάντως ότι αν κάποιες από τις πιο όμορφες αθλήτριες που διαγωνίζονται στα διάφορα χειμερινά σπορ αντί για τις παραδοσιακές στολές τους (που ιδιαίτερα στα αθλήματα του χιονιού είναι εξαιρετικά ζεστές και μεγάλες) παρουσιάζονταν όπως στην καθημερινή τους ζωή, και όχι μόνο, ενδεχομένως να… έλιωναν οι πάγοι.

Η φωτογράφιση που έκαναν, για παράδειγμα, αρκετές Ρωσίδες για λογαριασμό ρωσικού σάιτ προκειμένου να διαφημίσουν τη διοργάνωση του Σότσι (με κορυφαία την αθλήτρια του κέρλινγκ Εκατερίνα Γκάλκινα) αλλά και να φέρουν περισσότερους θεατές στα πανέμορφα στάδια αποτελεί έργο τέχνης που λιώνει και τον πιο σκληρό πάγο. Και μια και μιλάμε για πάγο και… παγοκόφτες, η απουσία της Αμερικανίδας Λίντσεϊ Βον αποτελεί μεγάλη απώλεια για τη διοργάνωση. Εχει φιλοξενηθεί σε αρκετές επιδείξεις μόδας, ενώ για λογαριασμό του ESPN έχει φωτογραφιστεί ως Σάρον Στόουν αναπαριστώντας τη σκηνή που άφησε εποχή στο «Βασικό ένστικτο».

Η συμπατριώτισσα της Βον, Χάνα Τέτερ, στο σνόουμπορντ, θα είχε σαφώς μεγαλύτερη επιτυχία στο μόντελινγκ, αλλά την κέρδισε το χιόνι.

Είναι βέβαιο ότι δεν είναι λίγοι οι θεατές που θα ήθελαν να μπορούσαν να θαυμάσουν κάποιες από τις αθλήτριες που συμμετέχουν στο Σότσι και σε δύο χρόνια στο Ρίο της Βραζιλίας, αυτή τη φορά σε θερινούς αγώνες.