Ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Παράσχος, μίλησε για αδικία σε βάρος της ομάδας του, με αφορμή το πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής Μάνταλος, στον επαναληπτικό του Κυπέλλου, την Τετάρτη, κόντρα στον Ολυμπιακό. Με το πέναλτι αυτό, οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Ο Μάνταλος καταλόγισε το πέναλτι, χρεώνοντας χέρι στον Μπάλλα.

Μιλώντας στη NOVA λοιπόν, ο Γιώργος Παράσχος είπε για τη φάση του πέναλτι:

«Ο αποκλεισμός μας έχει αφήσει μια πολύ μεγάλη πικρία. Μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν ήθελα να μιλήσω για συγκεκριμένες φάσεις γιατί ήθελα να τις δω πρώτα στην τηλεόραση. Οι μεγάλοι αδικημένοι σίγουρα είμαστε εμείς. Το χειρότερο όμως είναι πως το άσπρο το κάνουν μαύρο και απορώ με αυτό. Στον Τύπο δηλαδή είδα ότι αδικήθηκε ο Ολυμπιακός. Το δικό μας το γκολ που ήταν κανονικό το έβγαλαν οφ σάιντ, ενώ το πέναλτι ήταν μια εφεύρεση του ρέφερι.

Γενικότερα αν κάποια ομάδα αδικήθηκε ήταν η δική μου ομάδα. Τα παιδιά έδωσαν μεγάλο αγώνα, δώσανε την ψυχή τους μπορώ να πω, αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε μια πρόκριση που για μας θα ήταν πολύ σημαντική και θα είχαμε και βλέψεις γιατί όχι να πάμε και στον τελικό και να διεκδικήσουμε το Κύπελλο».