Ο Παναθηναϊκός αναζητεί πόιντ γκαρντ για να ισχυροποιηθεί στην περιφέρεια (στοχεύει τον Ζακ Ράιτ της Μπάμπεργκ ο οποίος είχε αγωνιστεί παλαιότερα στο Ρέθυμνο), όμως γνωρίζει ότι για να μείνει σε πλεονεκτική θέση (στο Tοπ 16) μέχρι την ημέρα που θα έχει δικαίωμα να προσθέσει παίκτη μεσολαβούν δύο αγώνες που πρέπει να νικήσει! Αρχής γενομένης απόψε (21.45, ΔΤ) με τη Μάλαγα στο Μαρτίν Καρπένα (όπου δεν δημιουργείται η ατμόσφαιρα των προηγούμενων χρόνων) και ακολούθως, την επόμενη εβδομάδα, με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Ο Πεδουλάκης αναμένεται να χρησιμοποιήσει και τον Γκιστ που προέρχεται από τράβηγμα στον προσαγωγό, κάτι που αναμένεται να δώσει στην άμυνα του ΠΑΟ τη γνωστή ενέργεια από την οποία παίρνει τις νίκες.

Ο Ολυμπιακός, από την άλλη, το μόνο που σκέφτεται είναι το αποψινό δύσκολο παιχνίδι με την Εφές Αναντολού στο ΣΕΦ (20.00, Novasports 3) και όχι νέες μεταγραφές, όπως παραδέχτηκε άλλωστε και ο προπονητής του Γιώργος Μπαρτζώκας απαντώντας σε μεταγραφικά σενάρια, κυρίως από δημοσιεύματα του εξωτερικού.

«Είναι να γελάς πολλές φορές με αυτά. Είμαστε ευχαριστημένοι όπως είμαστε και κύριο μέλημά μας είναι να οδηγήσουμε τον Ολυμπιακό με αυτό το ρόστερ στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας» τόνισε ο κόουτς των πρωταθλητών Ευρώπης, που είδε και τον Γιώργο Πρίντεζη να βρίσκεται χθες στη προπόνηση, αν και δεν θα πάρει πολύ μεγάλο χρόνο συμμετοχής λόγω της εξάντλησης από την αμυγδαλίτιδα. «Η Εφές έχει σίγουρα ποιότητα από τότε που πήγε ο κ. Αγγέλου, ο οποίος έχει βελτιώσει κάποια πράγματα» επισήμανε ο Μπαρτζώκας.