Την πρώτη του εντός έδρας νίκη στο Πρωτάθλημα, πέτυχε ο Άρης στην 24η αγωνιστική, νικώντας με 1-0 τον Πανιώνιο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και έκανε βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία, παρά το ότι παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ο Πανιώνιος ηττήθηκε για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική και πλέον έχει πλησιάσει πάρα πολύ στην επικίνδυνη ζώνη.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, πέτυχε ο Αγκάνθο στο 58ʼ, ύστερα από σέντρα του Τάτου.

Ο Μπακασέτας είχε δοκάρι στο 32ʼ για τον Αρη, σε μια ακόμη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους.

«Ο Άρης έχει ζωή. Έπρεπε να έχει κερδίσει τα τέσσερα παιχνίδια που είμαι εγώ στον πάγκο. Αν είχαμε κερδίσει εκείνο το παιχνίδι στην Λιβαδειά τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά» δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Σούλης Παπαδόπουλος, ενώ ο Κώστας Παναγόπουλος, είπε: «Με αυτούς τους παίκτες, έτσι όπως έπαιξαν με τον Άρη, ο Πανιώνιος δεν έχει να φοβηθεί τίποτε. Λυπάμαι πολύ γι αυτά που αντιμετωπίσαμε στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο διαιτητής Τοπούζης (Θράκης) έδειξε την κίτρινη κάρτα στους: Τσιάρα, Γουναρίδη, Οικονομόπουλο,

Άρης: Διούδης, Βανγκέλι, Γιαννίτσης, Μπουγαΐδης, Τσουμάνης, Τσιάρας, Καμινιώτης (79ʼ Οικονομόπουλος), Τάτος, Μπακασέτας, Μανιάς ( +90ʼΑγγελούδης), Αγκάνθο (74ʼ Κύργιας).

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Αραβίδης, Λαμπρόπουλος Μητρόπουλος, Παντίδος, Γιάννου (76ʼ Ντούνης), Λάζνικ ( 69ʼ Καμπάνταης), Παναγιωτούδης, Κολοβός.