Σε τραγωδία κατέληξε ένας αγώνας Dragster που ήταν προγραμματισμένος να γίνει το Σάββατο στον χώρο του πρώην ανατολικού αεροδρομίου στο Ελληνικό.

Ενας 19χρονος αναβάτης έχασε τη ζωή του και ένας 23χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο ΚΑΤ.

Το δυστύχημα συνέβη στις 14.30, όταν συγκρούστηκαν δύο μοτοσικλέτες που συμμετείχαν στους αγώνες.

Ο 19χρονος άτυχος μοτοσικλετιστής από την Βάρδα του Πύργου, ενώ είχε ολοκληρώσει τον αγώνα και κατευθυνόταν με το μηχανάκι του προς την έξοδο από την πίστα, συγκρούστηκε με μηχανή μεγάλου κυβισμού από την επόμενη σειρά αγωνιζόμενων που τερμάτιζαν εκείνη τη στιγμή με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Αυτό ήταν και το μοιραίο χτύπημα για τον 19χρονο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ενώ ο άλλος νεαρός οδηγός της μεγάλης κυβισμού μηχανής, ο οποίος κατάγεται από τη Σαντορίνη, διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Βούλας και στη συνέχεια στο ΚΑΤ, όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Προανάκριση για το τραγικό δυστύχημα διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Ελληνικού, που εξετάζει αν οι διοργανωτές είχαν λάβει τα μέτρα ασφαλείας που απαιτούνται για τους αγώνες, για τους οποίους, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, δεν είχε εκδοθεί σχετική άδεια από την Τροχαία, γι’ αυτό αναζητούνται οι υπεύθυνοι.