Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 35χρονο οδηγό αυτοκινήτου σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος της Υλίκης, περίπου στο 90ο χιλιόμετρο.

Το δυστύχημα συνέβη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία όταν το ΙΧ που οδηγούσε ο 35χρονος αγρότης συγκρούστηκε με νταλίκα.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ήταν τόσο σφοδρή η σύγκρουση ώστε το επιβατικό αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών μέσα από την οποία ανασύρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος ο οδηγός του που εξέπνευσε λίγο αργότερα.

Στο δυστύχημα ενεπλάκησαν άλλα τρία ΙΧ τα οποία οι οδηγοί τους δεν πρόλαβαν να ακινητοποιήσουν όταν μπροστά τους συνέβη η μοιραία σύγκρουση. Ευτυχώς, σε αυτά προκλήθηκαν μόνο ζημιές.

Η κυκλοφορία στο σημείο της σύγκρουσης διεκόπη για περίπου μια ώρα και η κίνηση των οχημάτων γινόταν από παρακαμπτηρίους. Αργά το βράδυ η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό αποκαταστάθηκε και πλέον διεξάγεται κανονικά.

Τα αίτια του δυστυχήματος εξετάζονται από την Τροχαία όπως και η πληροφορία ότι ο μοιραίος οδηγός, άγνωστο για ποιόν λόγο, κινείτο με το ΙΧ του αντίθετα στο ρεύμα κυκλοφορίας.