Για προσχεδιασμένη και οργανωμένη δίωξη εναντίον της συζύγου και του αδελφού του για ανακριβή φορολογικά στοιχεία του Οίκου Ευγηρίας που διευθύνουν, κάνει λόγο στη γραπτή ανακοίνωσή του ο βουλευτής της ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Ταυτοχρόνως, αναφέρει ότι «η επίθεση κατά της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων» έχει στόχο τον ίδιο ως πολιτικό, ο οποίος δεν έχει την παραμικρή εταιρική σχέση με τη Μονάδα και προσφέρει έναντι τιμολογίου τις ιατρικές του υπηρεσίες.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Γιακουμάτος αναφέρει, ακόμη, ο έλεγχος επεκτάθηκε από τα οικονομικά και λοιπά στοιχεία της επιχείρησης και στην εξέταση στη ΓΑΔΑ 40 ανθρώπων, στους οποίους, όπως είπε, ασκήθηκαν πιέσεις. Παρανόμως δε - σημείωσε - ακολουθήθηκε η διαδικασία του αυτόφωρου, αφού δεν την προβλέπει ο νόμος για υποθέσεις ανακριβών φορολογικών στοιχείων, για να επιτευχθεί ο δημόσιος διασυρμός της οικογένειάς του.

Τέλος, ο βουλευτής αναφέρει ότι «ο χρόνος θα δείξει τον ιθύνοντα νου» πίσω από την «προσχεδιασμένη και οργανωμένη δίωξη» και προσθέτει ότι «ήμουν και είμαι κερί αναμμένο, όλα μου τα στοιχεία είναι δηλωμένα στο πόθεν έσχες μου κι ενώ μπήκα στην πολιτική με τέσσερα σπίτια, σήμερα βρίσκομαι με ένα υποθηκευμένο στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων μέχρι το 2032».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από