Συννεφιασμένος θα είναι σήμερα Τετάρτη ο καιρός, με τη θερμοκρασία στους 7 βαθμούς Κελσίου, στη Θεσσαλονίκη, στο Κιλκίς, στη Βέροια, αλλά και στην πόλη των Σερρών. Ανοιχτά είναι τα χιονοδρομικά κέντρα στο Σέλι, αλλά και στα 3-5 Πηγάδια, με την πρόσβαση των οχημάτων να γίνεται χωρίς αλυσίδες. Κλειστό είναι το χιονοδρομικό κέντρο στο Λαϊλιά των Σερρών.

Χιονόνερο πέφτει στον Πολύγυρο, με τη θερμοκρασία στους 2 βαθμούς Κελσίου, ενώ στους 4 βαθμούς Κελσίου είναι η θερμοκρασία στην Κατερίνη, με ασθενή βροχή.

Στους -3 βαθμούς Κελσίου είναι η θερμοκρασία, με αίθριο καιρό στην Εδεσσα, στη Φλώρινα, αλλά και στα Γρεβενά. Ανοιχτό είναι το χιονοδρομικό κέντρο στο Καϊμακτσαλάν, ενώ η πρόσβαση των οχημάτων γίνεται χωρίς αλυσίδες από τον Αγιο Αθανάσιο και την Κερασιά. Ανοιχτό είναι και το χιονοδρομικό κέντρο στη Βασιλίτσα, η πρόσβαση των οχημάτων γίνεται επίσης, χωρίς αλυσίδες.

Παγετός επικρατεί σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, κατά τις πρωινές ώρες, ενώ οι οδηγοί οφείλουν να είναι προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους.