Στα Ερυθρόλευκα ο Ιβάν Μαρκάνο! Ο 27χρονος ισπανός στόπερ έφθασε το Σάββατο το μεσημέρι στην Αθήνα, υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 6 μηνών, όπως ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός.

Η οψιόν αγοράς από τη Ρούμπιν Καζάν θα ανέρχεται στο ποσόν των 2 εκατ. ευρώ.Ο Μαρκάνο θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μίτσελ.

Στο μεταξύ το αγαπημένο σπορ το rotation συνέχισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα τη Κυριακής με τη Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια (19.30). Ο ισπανός προπονητής άφησε εκτός αποστολής τους Μήτρογλου, Βάις, Μασάντο, Παπάζογλου, Σέποβιτς και τον τραυματία Σιόβα. Στη διάθεση του Μίτσελ είναι οι Ολαϊτάν, Τόρες οι οποίοι είναι 100% έτοιμοι. Ο Ισπανός θέλοντας να επιβραβεύσει τους Ιμπαγάσα, Πελέ για την καλή απόδοση που είχαν στον αγώνα ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Αστέρα στην Τρίπολη, τους επέλεξε στη 18άδα για το ματς στη Ξάνθη.

Η αποστολή: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μανιάτης, Μανωλάς, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Πελέ, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Τόρες.

Στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου ο Μίτσελ έριξε το βάρος στην τακτική, στις στημένες φάσεις και στις τελικές προσπάθειες.

Ο Στοϊκοβιτς

Η σερβική ιστοσελίδα «trelegraf.rs», αναφέρει ότι ο 30χρονος γκολκίπερ Βλάντιμιρ Στοΐκοβιτς συμφώνησε με τον Ολυμπιακό για συμβόλαιο 2,5 ετών και θα δοθεί δανεικός στον Εργοτέλη έως τέλος της σεζόν. Από τον Ολυμπιακό έγινε γνωστό ότι ο τερματοφύλακας που πήρε ο Εργοτέλης δεν έχει καμία σχέση με τους Ερυθρόλευκους. Επίσης διευκρινίστηκε ότι αν η διοίκηση της ΠΑΕ ήθελε να αποκτήσει σέρβο ποδοσφαιριστή, θα έκανε μεταγραφή, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει θέση ξένου, καθώς όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ οι Σέρβοι λογίζονται από εδώ και στο εξής ως κοινοτικοί.