Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τη Ρούμπιν Καζάν για τον δανεισμό του Ιβάν Μαρκάνο. Οι Ερυθρόλευκοι εντείνουν τις προσπάθειες τους για να ενταχθεί στο ρόστερ, ο 27χρονος ισπανός κεντρικός αμυντικός προκειμένου να καλύψει το κενό του τραυματία Δημήτρη Σιόβα.

Στην ουσία, ο Ολυμπιακός θέλει τον Μαρκάνο για τρεις μήνες, προκειμένου να ενισχυθεί το κέντρο της άμυνας στα ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ και να προσφέρει βοήθειες στις εγχώριες διοργανώσεις. Εξάλλου θα υπάρχει η προοπτική από τον Ολυμπιακό της οψιόν αγοράς του Μαρκάνο το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο δανεισμός του θα φθάσει στο ποσόν των 500.000 ευρώ, ωστόσο αγκάθι αποτελεί το γεγονός ότι ο Ισπανός είναι βασικός την εφετινή σεζόν στον σύλλογο της Ρωσίας, έχοντας αγωνιστεί σε συνολικά 33 ματς πρωταθλήματος και Γιουρόπα Λιγκ.

Να σημειωθεί ότι η Ρούμπιν Καζάν αγόρασε τα δικαιώματα του Μαρκάνο από τη Βιγιαρεάλ με το ποσόν των 6 εκατ. ευρώ.

Ο Τζιμπούρ

Ο Ράφικ Τζιμπούρ οδεύει προς τη Νότιγχαμ Φόρεστ και θα βρει τον συμπατριώτη του Τζαμέλ Αμπτούν. Ο αλγερινός διεθνής φορ θα βρίσκεται την Παρασκευή στην Αγγλία, όπως αναφέρει η «Εκίπ» για να υπογράψει συμβόλαιο στη Νότιγχαμ η οποία διεκδικεί την άνοδο της στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Τζιμπούρ πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2016 και στο ταμείο του Ολυμπιακού θα μπεί το ποσόν των 1,5 εκατ. ευρώ, που αντιστοιχεί στη ρήτρα στο συμβόλαιο του.

Ο 30χρονος επιθετικός αγωνίστηκε δανεικός στη Σίβασπορ (έξι μήνες) και πρόσφατα αποχώρησε καθώς τόσο οι διοικούντες τον τουρκικό σύλλογο, όσο και ο προπονητής Ρομπέρτο Κάρλος δεν ήταν ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις του.